Merhabalar Arkadaşlar Foruma Yeni Katıldım..Güzel paylaşımları Görünce Hoşuma gittti yardımlaşma falan herkez elinden geldiği ve bilgisi çervevesinde aktarımlarda bulunmuş. Bende 2 sene kıyıdan avlandım ve devam ediyorum ama artık bir bot ve motor almanın zamanı geldiğini düşünüyorum özellikle yenifoça başta olmak üzere botumu motorumla meralar keşfedip iyi avlar güzel vakitler geçirmek amacındayım.. 3.20-3.30 gibi bir bot almayı hedefliyorum Ağırlımız arkadaşım ile beraber yaklaşık 200kg olur bot ve motor hariç toplamda malzemlerle beraber 300kg olur tahmin ediyorum bot konusunda uzun boy ve kilo dez avantajımdan dolayı az önce yazdığım gibi 3.20-3.30 gibi düşünüyorum biraz araştırıp forumu okuduktan sonra..Motor ve bot için bütçem 3.250tl civari dafmarin botlara baktım hoşuma gitti..Motor için parsun 5hp 4 zamanlı veya parsun 8hp 2 zamanlı düşünüyorum..Amacım şöyle acılıp uzaklara doru gidip farklı yerlerde avlanmak keyfimce fikir ve tavsiyelerinize ihtiyacım var herkeze teker teker teşekkürler..
hoşgeldiniz, umarım hedeflerinize ulaşırsınız, insanın kendini geliştirmesi merak ve heveslerinin olması kadar güzel birşey yok, yeni bir adım akabinde diğer adımların habercisidir, umarım doğru tercihler yaparak kendinizi dahada geliştirebilirsiniz. iyi forumlar
hosgeldiniz. ben amerikan motorlar tercih ediyorum sağlam oluyorlar ama eski onlar. tabiiki yenilerden japon markalardan alırsanız yakıt konusunda ekonomikte olurlar. .rasgele