herkese s.a arkadslar ismim adem baktım yagmur var ıstanbulda, yagmurlu havalarda balık cok olur dıye bılırdım hep dedım belkı balıga gıdebılırım ama tabı konu ıle ılgılı bılgı sıfır. ınt den bakınyıorum neler yapmalıyım ne yapmalıyım falan fıstan. burası yardım alabılecegım bıyere benzıyordu artı cok guncel konular var. bende ınsallah burdakı arkadasların dırektıflerınden yarıdmlarından yararlanarak bısıler yapabılırım. istanbul anadolu yakasındayım nereye gıdebılırm. sabah erken gıtme şansımda var. koprunun altına gıtsem olurmu acaba uskudar tarafından orası genelde musaıt oluyorda.
oltam var evde ama markası modelı cartı curtu nedır bılmıyorum hıc. bırkac kere kullanmıstım ama hıc sonuc alamadım. bırkere bır balık gelmıstı oda suya dustu husrandı yanı ama hosuma gıdıyo bos gelsede guzel zaman gecırmıs oluyorum.
Hımm.. o zaman senin durum vahim... sıfırdan başlaman lazım..önce balık nedir ordan bir başla daha sonra bu oltanın cartı curtu nedir onuda bir öğren..arkası gelir..sırayla..yemek msasında elinde bir nesne var ama kaşıkmı çatalmı bıçakmı nedir?? onu bir çöz bakalım...