Merhaba arkadaşlar. Kayseri'den katılıyorum ve 2 yıldır balık avı merakım giderek profesyonelliğe dogru ilerlemektedir. Burda yazılan bilğileri gerçekten çok faydalı buluyorum. Avlakları alenen bu sitede degilde birebir paylaşılmasında fayda oldugunuda düşünüyorum. Kayseri'deki avcı arkadaşlarla bizzat yüzyüze tanışmayı çok istiyorum. Kayserimizde güzel organizasyonlara katılmak isterim. Sevgilerimle Ömer
ustaca sevgili ömer hoş geldin, sefalar getirdin. Hızlı bir giriş olmuş. “ustalıklı”, “ustaca” demek istediniz galiba? Lütfen beni eli sopalı biri olarak görmeyin. Daha ilk günde muhabbete limon sıkmak olacak lakin, demeden olmaz. Burada yazılan bilgileri gerçekten faydalı buluyorsanız bu sokağın sonu “amatörlüğe” çıkar, profesyonelliğe değil. Sitemiz Amatör Balıkçılık sitesi ve site sakini üyelerimizin pozisyonu da “Amatör Balıkçı”dır. Selam ve sevgileimle…
Ömer kardeş aramıza hoşgeldin.Organizasyon işine gelince mutlaka kafana gore bir ekip edinecegine eminim. Siteye uye olduktan sonra hepimizin ekibi baya bir genişledi.. Keyifli paylaşımlar dilerim..
Sanırım insanların eksik yada kusur taraflarını alarak yorum yapan birisiniz. Yaptıgınız açıklamadan dolayı size teşekkür ederim. Hayatımı hissetiğim gibi yaşamayı severim. Benim için açılımlar pek önemli degildir. Sonuçta burada olmaktan mutluluk duyuyorum.
Teşekkür ederim arkadaşlar. Balli arkadaşımız canımı sıksada sizlerin bir hoşgeldiniz demeniz beni gerçekten çok keyiflendirdi. Rasgele...
18 mayıs 2008 tarihinde kayseri / pınarbaşıya baglı bahçecik barajında olucam. Tutabilirsem balık resimleri ile beraber o bölgenin resimlerinide yollicam inşallah. Rasgele...
ömer kardeş şöyle bir ayrım var: Profesyonel=para için yapan... Amatör=Para ya da maddi çıkar gözetmeden... Demek istenen, profesyonel yerine "USTA" amatör demek daha doğru olur... Bu anlamda arkadaşımızın yazdığı. Hoş geldin...