ismim çetin 28 yasindayim ist 4.leventte oturuyorum . bir arkadasimin israri uzerine bundan 6 ay önce emirgan a baliga gittik gidis o gidis bendeki balik tutma aski o zaman basladi. simdi sizin degerli bilgilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. herkese rastgele. . .
Hoş geldiniz bilgi deryasındasınız şu an tavsiye beklemek yerine forumda konuları okumanız halinde inannılmaz bilgilere erişeceğiniz garanti.
Aramıza hoş geldin sevgili Çetin,yapmış olduğum avlarla ilgilernirsen bana her zaman sorabilirsin sevgiler hoşçakal.
Hoşgeldin,keyifli paylaşımlar.Eğer merak ettiklerinizi öğrenirsek, elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız...
İlginiz icin cok tesekkurler gûzel insanlar. son bir kac gunden beri forumlarda takip ettigim kadari ile bogaz da pek verimli avlar yapilamiyor. Ben genelde tarabya tarafina gidiyorum o bolge icin ne tûrlu tavsiyelerde bulunursunuz. hangi baliga atmaliyim nasil bir takim kullanmaliyim kursun capari vs vs. simdiden cok tesekkurler. ve lutfen bana acemi gibi davranmayin. cunku gercekten cok acemiyim daha)
Palamuta çalış acemi isen %100 garantili palamut yakalarsın. Palamut çaparisi edin + 100 gram kurşun ile orta sudan çalış.
çok tesekkurler ustam bugun olmazsa yarin bi deneyecegiz bakalim. sonucunu paylasirim sizinle. saygilar