Değerli arkadaşlarım, Hayırlı günler..Aranıza bu sabah katıldım.Hukukçu'yum. 20 yılı aşkın süredir olta ile balık avcılığı yapmaktayım.Bilginizi paylaşmaya geldim. Çevre'nin bilinçli şekilde korunması gerektiğine inanıyorum. Yoksa bu gidişle,balık da kalmayacak,Deniz de..Bakın Nehirler,dereler kurudu.. Gelecek kuşakları,torunlarımızı düşünelim. Hepinizi candan selamlıyorum. Rast gele!..
Merhaba arkadaşım, aramıza hoşgeldin İmza ayarlarını yaparmısın lütfen, İmza detayları için TIKLA Teşekkürler
Hoş bulduk.. Dostlarım: Moderator Canozar, düzceli, geneben, flyleon.. Sağ olun..Bu sıcak karşılamanıza teşekkürler.. 21 yıldır sizlerle idim,yine sizlerle beraber olmaktan mutluyum.. Dostça,kardeşçe paylaşmak kişiyi mutlu eder. Mutluluklar dilerim hepinize.. Rastgele!..
Sağ olun.. Sevgili arkadaşlarım ahmet fatih, yakup, Engin, Serkan.. Teşekkür ederim.. Anlaşıldı:hayat sizlerle daha tatlı olacak.. Mutluluklar dilerim..Rastgele!.
Murat abi hosgeldiniz.Duyarlı yaklasımınızla bizlere cok yol gostereceginize eminim .Keyifli paylasımlar..
Yaşasın artık Hukuki konularda danışacağımız bir Amcamız var. Aklıma gelen ilk Örnekler * var ise Sirkülerdeki boşluklar, * yasal olmayan avlanmalar hakkında neler yapabiliriz, * bazı durumlarda haklarımız nelerdir, * Kime şikayet etmeli vs.vs. gibi biraz konuya direk girdim kusura bakmayın... Tekrar hoşgeldiniz.
Ailem giderek büyüyor. Sevgili Yeğenlerim, Kardeşlerim,Arkadaşlarım oztemiz 80, lost paradise, carpe, steerlock, Tarkan Ates, Mallaca, frumuar.. Ailem büyüyor..Saat saat..Dakika dakika.. Ne mutlu!..Yalnız bu işin Bayramı,seyranı,nişanı,düğünü var.. Allah hepinize gönlünüzce versin. Versin de.. Murat amcanız,ağabeyiniz bu mutlu olaylara takıyı nasıl yetiştirsin?.. Şimdiden pazarlığımızı yapalım:Yanağınıza kodurulacak,babaca bir öpücüğe fit misiniz?.Anlaştık. Topluca yazıyorum,hoş görün dostlar.. Selam ve sevgilerimi sunuyorum.. Rstgelsin!.. *Arada bir hukuk da konuşacağız elbet..Ama önce deniz ve balık..