Lise yıllarımızda sık balığa giderdik İzmir-Gülbahce taraflarına,,valla o zaman dandik oltalarla kova dolusu ısparos,karagöz nadiren zargana tutardık. Artık Marmaris'te yaşıyorum ve son zamanlarda yine balık merakı sardı. Nette bakınayım dedim olta takımları ve avlak yerler hakkında bi site bulabilecek miyim diye. Bu siteyi cok beğendim,,hemen hemen tüm sorularıma cevap buldum.. Deneyimlerinizi paylaşmak ve zamanla ben de deneyim kazandıkça sizlerle paylaşmak isterim. Haydi Rastgele, HAKAN
Aramıza Hoşgeldiniz, Profilinizden imza ayarlarınızı(Ad soyad,yaş,kangrubu ve ait olduğunuz şehir bilgileri ) yaparsanız size hitapta kusur etmemiş oluruz. Keyifli paylaşımlar...
Aamıza hoş geldiniz imza ayarlarınıza isim yaş ve nereden katıldığınızı yazarmısınız. http://www.balikavi.net/forum/profile.php?do=editsignature
Cümleten hoşbulduk arkadaşlar.. C.tesi sabahı Marmarise dönüyorum kısmetse,,yaklaşık 4buçuk aydır Bodrumdaydım (iş icabı).. Ama sanırım bir hafta kadar nete giremicem,marmaristeki evi taşıyoruz da,yeni hattın bağlanması 1 hafta sürer tahminim. Haftaya sık sık görüşürüs artık.. Kalın sağlıcakla... Hakan