Aslında aranıza katılalı 20 gün kadar oldu, ama size burdan selam vermek istedim... TÜM AMATÖR BALIKÇILARA SELAM OLSUN, LİVARLARI, GÖNÜLLERİNDEKİ BALIKLARLA DOLSUN... Birde sorum olacak; Profil resmime grafiker bir arkadaşımın çalışmasını koymuştum, sanırım sakıncalı bulundu. Nedenini öğrenmek isterim! Ayrıca kabul görmediğini düşünerek yerine başka bir resim koymaya çalıştım, ama başarılı olamadım. Bu konuda da yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sağolasın abi; Resmi elleme demişsin, senimi kırıcam. Bıraktım gitti. Belki yeni sezonda güzel bir av hikayesinde sizlerle paylaşırım. Güzel ve komik bir çalışmadır. Hoşgeldin diyen tüm kardeş, arkadaş ve abilerime hoşbulduk diyor, teşekkürlerimi sunuyorum
Merhabalar, avatar resminizi değiştirmek için aşağıda verdiğim linki tıklayınız. Ardından aşağıda göz at yazar ona tıklayarak avatar resmi yapmak istediğiniz resmi bularak tamam dediğinizde avatar resminizi değiştirmiş olursunuz. Keyifli paylaşımlar. http://www.balikavi.net/forum/profile.php?do=editavatar