Selamlar.

Konu, 'Tanışalım' kısmında ganyeto tarafından paylaşıldı.

1. ganyeto

ganyeto Ufuk

Favori Kamış:
    Surf Kamış ve Makinalar.
    En İyi Avı:
    Zıpkınla Rus Kefali. Kolum kadar Birşeydi :)
    Değerli Balıkçı Dostlar;

İşimle alakali uzun bir süre ara verdikten sonra tekrar balıkçı forumlarına geri dönmek çok hoş Foruma dönmekten dahada hoş olan tekrar balık tutma zevkini tadacak olmam.

Daha evvel bu foruma 'ufukbayram' rumuzu ile üye idim. Uzun bir süre girmeyince silinmiş :)

Tekrar foruma girmem için telkinde bulunan sevgili Ayestefenos balıkçısı abime selam ederim.

Kendim uzakyol güverte zabitiyim fakat şuan e-ticaret sistemleri ile uğraşıyorum.
    Aklınıza gelecek herşeyi internet üzerinden satıyorum diğer bir tabirle :) Reklamları geçtikten sonra değerli abilerime, kardeşlerime ve akranlarıma 'rastgele' diyorum.

En derin muhabbetlerimle.

2. Tekrar hoş geldin Ufuk:)

3. ayastafanos Balıkçısı

ayastafanos Balıkçısı İbrahim Şevki Karanlık

Favori Kamış:
    Kamış ve makina
    En İyi Avı:
    İskorpit(20cm)-sarıkanat(22cm)-gelincik(27cm)-zargana (52cm). istavrit,ispari,izmarit,kupes,kalamar.
    Hoş geldin ufuk. arkadaşlar Ufuk zaten sitenin yabancısı değil daha evvelde üyeymiş,benimde genç arkadaşlarımdandır. Amatör balıkçılığın yanısıra eğitimli bir denizcidir,her nekadar mesleğini yapmıyorsada. Zaten Türkiyede kim eğitimini gördüğü mesleği yapıyorki.:D

4. ganyeto

ganyeto Ufuk

Favori Kamış:
    Surf Kamış ve Makinalar.
    En İyi Avı:
    Offf offf sorma abi :))) Kimse yapmıyor malesef eğitim aldığı mesleği :) Bir sürü tanıdık rumuzu görünce mutlu oluyor insan be abi :)) Bu arada herkese peşin peşin teşekkürler :)

5. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Aramıza tekrardan hoş geldin

6. ganyeto

ganyeto Ufuk

Favori Kamış:
    Surf Kamış ve Makinalar.
    En İyi Avı:
    Hoşbulduk herkese teşekkürler.