Selamlar

Konu, 'Tanışalım' kısmında whistle tarafından paylaşıldı.

1. whistle

whistle ahmet sarıkaya

Favori Kamış:
    Makara tipi olta en iisi.
    En İyi Avı:
    Levrek 3,5 kilo
    Herkese merhabalar.İsmim ahmet evliğim, izmirliğim ancak eşimin tayini nedeni ile 1,5 senedir marmarisdeyiz.Ama en kısa zamanda izmire geri dönmeye çalışıyoruz.Biliyorsunuzki balığa bir kere bulaşan bir daha bırakamıyor.Ben yıllarca hep amatör olarak balık avladım.olta balıkçılığı.Sitelerden dergilerden bir cok yerden hep bilgi topladım.Hatta balık avlama uğruna eşimi iki kere tekneden denize düşürdüm.Bu çok komik bir olay eğer birgün aktivelerinizden birine katılırsak zevkle anlatırım.Hergün balığa gitmek ister insan ama iş güç :D:D hastalık derecesinde yani bende.Evimde de 15 adet akvaryum var süs balığı beslemek teyim hatta yem masraflarını cıkartmak için akvaryumculara ve etrafımdaki eşe dosttada sattığım oluyor.Eğer ilerde gönlüme göre olursa bir dükkan petshop açmayı düşünüyorum.Neyse ara sıra sizin sitenizden bilgi alıyordum.uygulamalarım oldu ve gayet başarılı.Tabikide bilgi paylaştıkça bilgidir.dün akşam bütün siteyi ziyaretçi olarak takip ettim ve siteye üye olmam gerektiğine karar verdim.Umarım ilerleyen zamanlarda birbirimizi daha iyi tanırız ve sıcak ilişkiler kurabiliriz.En çokda imrendiğim balık turlarınız oldu.Bunlardan birine ve yahutta vaktimiz oldukça hepsine katılmak isterim.Böyle bir site altında sizleri ve bizleri topladığı için site kurucularıne ve buraya katılıp bilgilerini paylaşan arkadaşlara Çok teşekür ederim.Baya uzun yazdım farkındayım okumaktan sıkılan arkadaşlarımız olacaktır.Ancak bu siteyi inceledikten sonra güzel bir site olduğuna ve bu sitede bana da bir yer olduğuna inandım.Vede şimdi buradayım.Nice dostluklara bundan sonra bende sizlerleyim.Aktiviteler inşallah mailimizede geliyordur. desperado890@hotmail.com Aranızda bulunacağım için cok mutluğum.Eee fazla uzatmayayım.Herkeze rast geleeeeeeeeee...

2. filinta_35

filinta_35 haşim özkamalı

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    YOĞURTÇUYU DENİZE ATACAM:))
    ahmet kardeşim aramıza hoş geldin keyifli paylaşımlar dilerim:)

:cool: :cool: :cool:

3. esref surek

esref surek eşref sürek

Favori Kamış:
    tekne ile olta balıkçılığı
    En İyi Avı:
    7 kiloluk sinarit
    Ahmet aramıza hoşgeldin büyük balıklı avlarınız olsun rastgele

4. a_kadir77

a_kadir77 abdülkadir

Favori Kamış:
    makilalı olta
    En İyi Avı:
    eşkina-1700gr
    hoş geldin ahmet, bu sitede sıcak dostluklar kuracağına eminim. Keyifli paylaşımlar.

5. carpe

carpe

Favori Kamış:
    olta, zıpkın
    En İyi Avı:
    3.7kg levrek 8kg sazan
    Ahmet hoşgeldin..:)

Sana hemen bir sorum olacak..;)

Geçenlerde bir dukkanda gordugum akvaryumun içinde isparoz ve lidakiler vardı..

akvaryumda deniz balıgı beslemek teknik açıdabn zormudur..Özel ekipman istermi.Yoksa bendeki papuç buyuklugundeki papaganları hemen atıp yerine lidaki besleyebilirmiyim..:confused:

6. whistle

whistle ahmet sarıkaya

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Levrek 3,5 kilo
    Çok tşkler

İlk önce herkese çok tşk edeirm.Sağolun.Ve arkadaiım eğer akvaryuma olta salmama dersen buna dayanabilirsen papağanları at lidaki besle :D:D ama bu sana pahalıya gelir.Tuzlu su akvaryumu gerçekten masraflı ve uğraşllıdır.Akvaryumun huyunu tuzunu dengesini iyi ayarlaman laızm.Biliyorsunki tuzlu su balıkları hem etçil hem otçuldur.yeme alıştırman zor olur.Akvaryumdan zıplama gibi huylarıda vardır.Hastalıkları kolay kolay atlatamazlar.Ve balık sayısına göre 2 mt den aşağıya akvaryum olmaması lazım.Yeter bu kadar senin aklını daha fazla karıştırmayayım.Sen en isi pağanların yanına dişi papağına erkek midas, erkek papağına ise dişi midas alıp üretebilirsin.Üretmek gerçekten zevkli bir iş tek akvaryumla başladım ve 15 oldu .d.d

7. whistle

whistle ahmet sarıkaya

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Levrek 3,5 kilo
    Bu arada bir aile dramını anlatıcam size.Evli çiftlerden bayan olan eş babasını arar ve babacım sanırım eşim kumara başladı, ne yapacağımı bilemiyorum der.Babası ise az sabret kızım alışkanlığı geçer der.Belli bir süre sonra gerçektende adam kumarı bırakır.Kızı babasını arayıp babacım evet eşim kumarı bıraktı ama sanırım hayatında başka bir kadın var ne yapacağımı bilemiyorum der.Babasıda sabret kızım o da geçer der.Belli bir süre sonra kız babaısnı arar ve babacım yine haklı cıktın o nusubet kaından vazgeçti der.Ancak şimdiki derdimizde içki her akşam içiyor alkolik olucak der.Babası yine aynı lafı tekrarlar sabert evlaıdm buda geçer.Belli bir süre sonra babasını arar ve haklısın babacım alkolü bıraktı ama beni her akşam balığa götürüyor der.Sıkıldım ne yapacağımı bilemiyorum der.Babası ise kızım balık tutkunlupu başladı ise hemen pılını pırtını topla ve dön baba evine der. :D:D (Tbaikide bu bir Fıkra misali bir deyim.)

8. filinta_35

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:

peki sen neye bulaştın farkındamısın:eek: :eek: :eek: :D :D :D

9. whistle

whistle ahmet sarıkaya

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Levrek 3,5 kilo
    Neye bulaştım.Bilmiyorum ama tutku haline gelmiş birşey olmalı.Zaten ilerde birgün emekli olursam denize yakın bir yerde bir ev ve bol bol misina alıp sabah 6 akşam 9 ava .9 dan sonrada bir ufakla mangala :D:D

10. filinta_35

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    valla sen demedi dememe balık hastalığı gibi bişey adamın sosyalini bitiriyo en azından benim bittibalık yoksa balık avı net var otomatik elin gidiyo o konu bu konu derken bi bakmışsın gecenin bi yarısı:eek:

nerden girdim ben buraya yaaaaa:D :D :D

dersin;)

11. whistle

whistle ahmet sarıkaya

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Levrek 3,5 kilo
    Sorma benim alışkanlığım var zaten.Balık :D:D hiç üzülmüyorum aksine sveiniyorum sizlere katıldığım için...

12. N@mık

N@mık

Favori Kamış:
    Bilgi, Deneyim, Emek, Sabır ve Nasib
    En İyi Avı:
    Kocaman bir hayaldi kaçan
    Hanüz değil ama ilk avında anlayacak nasipse:D :D :D :D

13. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    aramıza hoş geldiniz

14. hatayi33

hatayi33 Nebi Şahin

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Kofana 1,5 Kg.
    Selam. Aramıza hoşgeldiniz. Rast gele.

15. rıfat yaman

rıfat yaman RIFAT YAMAN

Favori Kamış:
    alba star akina ve kamış
    En İyi Avı:
    yıl 1992 ankarada aynalı sazan 16.5 kilo
    hoşgeldiniz rastgele

16. cello1956

cello1956 Celalettin EREN

:) Hoşgeldin Ahmet kardeşim.Rastgele.:)

17. whistle

whistle ahmet sarıkaya

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Levrek 3,5 kilo
    :D:D

Hepinize çok tşk ederim yeniden h.b .Bugüne kadar çok balık tuttum.Ama sizlerle beraber ilk aktifiteye katılmak isterim nasip olursa.Takip edicem.Kaçırsam bile mailime yahutta özel mesajla haber verirseniz cok sveinirim...

18. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    O balığın hala peşindeyim.
    Ahmet kardeşim aramıza hoşgeldin. Keyifli paylaşımlar.

19. ACARALPER

ACARALPER ALPER ACAR

Favori Kamış:
    KASNAK OLTA
    En İyi Avı:
    500 gr ÇİPURA
    Aramıza hoşgeldin Ahmet. Umarım aradığın herşeyi burada bulabilirsin. Hayırlı avlar. Rasgele...

20. kurtuluş

kurtuluş kurtuluş

Favori Kamış:
    turna fresh surf carbon 4.20 250 atar kamış + okuma 5 bilyalı makine
    ahmet hoş geldiniz ailemize.
    sevgiyle kalın..