BEN BİR DENİZCİYİM YILLARDIR GÜZEL ÜLKEMİZİN PEKÇOK SAHİLİNDE DEĞİŞİK TÜRDEN PEKÇOK BALIK YAKALAMA ŞANSINA SAHİP OLDUM AMA NE YAZIKKİ SON YILLARDA ÖNCEDEN BOLCA YAKALADIĞIM BALIKLARI YAKALAYAMIYORUM YA YOK OLMUŞLAR YADA ALIŞKANLIKLARI DEĞİŞMİŞ VE AZALMIŞLAR O YÜZDEN YARDIM İSTEDİM. BÜTÜN DENİZ VE BALIK AŞIKLARINA SELAMLAR.
Aramıza hoşgeldiniz.Balıklar artık pek yanaşmıyorlar insan olan yerlere.Maalesef sebebi biziz.Bilinçsiz avlanma troller vampir avcılar vs.
Mehmet ali aramıza hoşgeldiniz nerede o eski balıklar diye eski anılarımızı hep tazeliyoruz sebebini herkes biliyor büyük balıklı avlarınız olsun rastgele
Mehmet Ali bey hoşgeldiniz, En iyi avlarıma bakarsanız milattan önce olduğunu görürsünüz, ama 10 seneden fazla ara vermiş olmama rağmen azimliyim, bu siteyi okudukça kararlılığım dahada arttı, sakın pes etmeyin, sadece yeni yerler ve yöntemler arayın. Rasgele
aramiza hos geldiniz arkadasim,sanirim gelecek 10 senede hic bir sey kalmayacak bilincsiz avlanma nedeliyle,insaallah ben yalanci cikarim ne diye bilirimki.
Aramıza hoşgeldiniz. Bunun sebeplerini saymakla bitiremeyeyiz bence. Ancak bu balık popülasyonunu koruyup arttırmakta yine bizim elimizde. Umarım yararlarımız zararlarımızdan fazla olur. Keyifli paylaşımlar. Rasgele.
Mesleğim Icabi çok Yoğun çaliştiğim Için Pek Boş Vaktim Olmuyor Olduğundada Baliğa Gidiyorum Ve Rahatliyorum Baliği Ve Balikçiliği Okadar Severimki Balik Az Bile çiksa 24 Saat Beklerim çünkü Bu Iş Sevgi Ve Sabir Işidir Diye Düşünüyorum. Bu Beklemelerde Bazen Yüzüm Gülmüş Son Derece Iri Baliklarla Evime Dönmüşümdür. Yakaladiğimiz Ufak Baliklari Geri Saldiğimda Arkadaşlarim Kizarlardi Amcimin Onlarin Büyümesine Imkan Tanimak Olduğunu öğrendiklerinde Birçoğu Benim Gibi Yapmaya Başladilar.5 Küçük Balik Yerine 1 Büyük Balik Herkese Selamlar Kucak Dolusu Sevgiler Misinaniz Sağlam Oltaniz Avci Sabriniz Daim Olsun. Saygilar