1972 Ankara Doğumluyum özel bir şirkette İhale Mevzuatları ve Kalite sistemleri ile ilgileniyorum. İstanbul Üsküdar da ikamet etmekteyim, işim Gaziosmanpaşada. Amatör balıkçılığa 6 sene evvel 3,5 m lik bir oltayla başladım. Amacım Balık tutmaktan ziyade İstanbul'un iş ve trafik stresini üstümden atmaktı. Hepinizin bildiği gibi, Boğazda eğer nemrut nemrut balık tutmuyorsanız illaki laflayacak, birşeyler öğrenecek birileri vardır, öyle öyle biraz tecrübe edindik bir çok balık çeşidi hakkında. Çok fazla ilgilenemese de teknesiyle, yakın bir arkadaşla boğazda lüfer ve çinekopa, Çanakkalede de yine boğaz da zincirbozan karşısında tekneyle bir çok defa avlar yaptık. Tutmaya başladıkça da, iş hobi olmaktan çıktı tutku olmaya başladı, Kıyıdan avlanırken devamlı aynı yere gitmenin Olta takımları , Bilgi, Tecrübe ve kaynaşım açısından çok faydalarını gördüm Her hafta sonu cumartesi veya pazar muhakkak şemsipaşa Üsküdarda Oltacı Ahmet ağabeyin yanındayımdır, ayrıca yazın Çarşamba akşamları iş çıkışı balık olsada olmasa da soluğu sahilde alıyoruz kavacıktan inip. Sevgi ve saygı ile Rastgele Tanbay SÜELÖZGEN İSTANBUL Üsküdar