Merhabalar Dostlarım..Ben Çamlıcadan Uğur Özbaş..Motosiklet alım satım ve Topran Bilgisayar Malzemesi İşindeyim.Çamlıca ve üsküdardaki dükkanlarımda faliyet gösteriyorum. Evli ve Ellerinizden Öper 1 çocuk babasıyım... Nerde bulaştı bu hastalık bilmem ama hiççç pişman değilim aslında Hastalık değil demeyin hemde öle bir hastalıkki Dükkanda çalışan çocuklara oltamı açtıktan sonra fır dondusunu ellerine tutuşturup , uzaklaştırıp yavaş yavaş çekin bırakın diyecek kadar Genelde Kan kardeşim vural ile balık avına çıkarız..Galata,eminönü,bostancıdan sandal ile ve kuleli önü ilk tercihlerimiz arasında dır.... ALLAH iziN verdiği sürese bu sitede faal olup organizasyonlar katılmaya çalışacağım..Ayrıyeten kendimize ait olan ve admin olarak görev yaptığım sitede SAyın Yönetici ve Adminlerimizin izniyle www.balikavi.net adlı sitemizin tanıtımını yapacağim..Şimdiden en kısa zamanda görüşmek Ümidiyle
Hepinizin ilgi ve alakasına tşklr...Tekne olayına girdik diye msjları geç okudum çok özür dilerim....En kısa zamanda tanışmak ümidiyle