Aramıza hoşgeldiniz, Aydın hem acemi birliğimi hemde usta birliğimi yaptığım yer , bu yüzdende benim için ayrıcalığı olan güzel illerimizden birisidir.
bizimde baba tarafı yaklaşık 150 sene önce İkizderede Çiçekli köyü tarafından gelmişler bu tarafa.. Voyvodaoğluyuz biz
Osmanlıda Valilik,,,daha sonra Kaymakamlık yapan yöneticilere de voyvoda deniyor...Ayrıca tabi ki Eflak beylerine de voyvoda deniyor ancak vergi kayıtlarında İkizdere çiçekli^de vergi veren voyvodaoğullarına rastlanıyor..yanılmıyorsam Türkiyenin bir çok yerinde varlar.. ama İkizdere kuvvetle muhtemel,çünkü yakındaki bir yerleşim alanının da geçmişi İkizdereye dayanıyor...ondan öncesini de bilemiyorum ama buralarda büyüdüğüm için Rizeliyim diyemiyorum da..
Çiçekli köyünün tarihceside bilinmiyormuş, verdiğin bilgiler içerisinde sadece Eflak beyleriyle ilgili olanı biliyordum , buda bilgi dağarcığımın biraz daha gelişmesine vesile oldu.
zaten şimdi çiçekli köyünde yaşayan 40-50 kişi galiba.. ancak vergi kayıtlarında çiçeklide vergi verenlerin arasında geçiyor. galiba Cimil yaylası kayıtları diye geçiyor. tabi ki hiç bir şey yüzde yüz değil.