tüm üyelere selamlar; 4 ya da 5 senedir balık tutmaya çalışıyorum. istanbul da, boğazda, avrupa yakasında kıyıdan balık tutmaya çalışırım. siteyi bir kaç gündür takip ediyorum, seviyeli ve amacına hizmet eden bir site olduğunu görüp üye oldum. aynı konuya "balık avlamak" tutkun olan, seven, severek vakit geçiren insanların bir arada olması, bir birleri ile görüşlerini paylaşıp, sorunlarını, sorularını seviyeli bir şekilde paylaşması çok güzel. esas konu ise çinekop, sarı kanat, lüfer boğaza girmiş; bende eksik malzemeleri bu gün tamamladım, hafta sonunu sabırsızlıkla bekliyorum. istanbul da olan arkadaşların dikkatine geçen hafta olta atamadım ancak tarabya oteli önünde öğlenden önce karides ve midye ile çok güzel izmarit almış olanları gördüm. tabii cinekop ve abileri boğazda iken izmarite pek bakılmaz. ancak balık keserse yem ve malzemesi hazır olan arkadaşlar balık alacaktır diye tahmin ediyorum. hafata sonu kısmet olurda boğazın en güzel balığından yakalaya bilirsem sizlerlede palaşırım. hepinize iyi ve bol avlar...