Merhaba. Ankara da ikamet etmekteyim. Eğitim sektöründe çalışıyorum balık eski hobimdir fakat olta balıkçılığına yabancıyım. Kaya ve kök inlerde elle balık tutardık bir zamanlar Yeni yeni merak sarmaya başladım bir ağbimin tavsiyesi üzerine okuma marka bir makine ve karbon kamış siparişi vermeyi düşünüyorum. İlk iş olarak forumu şöyle bi baştan sona taramak gerek öğrenilecek çok şey var. İyi günler dilerim
Hoşbulduk. Bu arada forum derya deniz Ancak çok temel bilgilere bakıyordum sazan avında yem nasıl takılır kaç metre derinliğe atılması gerekir ya da misinanın makineye nasıl bağlanması gerektiği gibi
delikanlı sitemize höş geldin sazan şu an kıyıya cok yakın havyar dokuyor calı dipleri mantarlı oltalar için idaeldir yem solucan olsun rastgele
Aramıza hoş geldin Samet kardeşim, ben de Ankara'da ikamet ediyordum 15 seneden beri Çanakkale'deyim, sana güzel paylaşımlar dilerim.
Hosgeldin Samet kardesim. Bu sitede aradıgını fazlasıyla bulacagına emin olabilirsin. Oncelikle bu hobin icin butceni belirtmen gerekir.Cunki, 150 tl.yede takım kurabilirsin,5000 tl.yede. Kamısını bir fiber bir de karbon olarak dusun.Karbonu yagıslı ve kapalı havalarda kullanma.İletken oldugu icin elektrigi kolayca ceker.Aman dikkat.Birde alacagın makinalarda genelde iki kafa cıkar.Grafit olanı tuzlu su icin,Aliminyum olanı tatlı su icindir. Tatlı su icin misinanı yesil renk dusun.Sazanlar yesil rengi algılamaz dıye bilinir.Rasgelsin kardesim.Tevfik.
Teşekkürler İyi dilekleriniz ve tavsiyeleriniz için gönülden teşekkürler. Güzel paylaşımlar yapmayı umuyorum. Selamlar