daha önce Ankara için konu açmıştım. Şimde iş gereği İstanbul'a taşınıyorum. Arnavutköy merkezde evimide tuttum bugün. Sabırım Turna sezonu açılışında da taşınmış olucam. BU yaz Ankara da küçük çaptada olsa Turna ile tanıştım. Araştırdım i Arnavutköyde Sazlıbosna barajı var. Ben daha yeniyim ve kendime bir av arkadaşı arıyorum. Yardımcı olabilecek yada bölgedeki avlaklar konusunda paulasımda olacak olanlara şimdiden teşekkür ederim.
hosbulduk tesekkürler. Ama beklediğim bu deildi. Tasınmadan dolayı internete giremedim bir kaç gün. Siteye yeni üye deilim. 2008 den bu yana üyeyim ve yakınen takip etmekteyim. İstanbul Arnavutköy e tasındım ve burada kendime bir av arkadası bulurmuyum acaba diye konu açmıştım. Bugün sezonun acılmasını fırsat bilip sazlıbosna barajına gittim. Çok kişi vardı benim gibi fırsatı degerlendiren. Ama hava rüzgarlıydı. Balık yakalayabilen görmedim hiç. Bende olta atamadım zaten. Ama trıvırı ile avlanmaya calısan bazı dengesizler yine sahnedeydi. Havalar biraz daha iyilessin bu barajda bolca vakit geciricem inş.