Selamlar

Konu, 'Tanışalım' kısmında 42135 tarafından paylaşıldı.

1. 42135

42135

Merhaba.Ben Karadeniz'den Tamer.Aslında Mersin'liyim ama Trabzon'a okumak için geldim.10 seneyi aşkın süredir amatör balıkçıyım.Bu zamana kadar yanımda sadece AlbaStar Millennium 50 motorum vardı.Ve onunla 10 seneyi aşkın süredir arkadaşız.Ona gerçekten bağlıyım.Makineme çok iyi baktım ve 2000 li yıllarda piyasaya sürülmesine rağmen bu güne kadar tık demedi.Ve iyi bakmaya da devam edeceğim.Burası çok sıcak bir ortama benziyor.Umarım sadece bilgi olarak değil aynı zamanda arkadaşlık,dostluk olarak da faydalandığım bir site olur.Herkese iyi akşamlar.

2. fuat33

fuat33 fuat

Kardeşim hoşgeldin forum. Bende 7 yaşımdan beri amatör olta balıkçısı olan bi Mersin'liyim. Yaşlarımız aynı. Ve o millenium 50den 6 yıldır bendede var:D. Güzel makine ama yeni modellere göre zatıf kalıyor. Mersinde neler avladın nerelerde avlandın anlatıver hele...

3. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Hoşgeldin Tamer.. şu anda benim memleketimdesin, ben de aslen Trabzon Sürmeneliyim :)
    Keyifli paylaşımlar..

4. 42135

42135

Silifkede yazlık var bizim Arkum köyüne bağlı Mekan Sitesi.Orada genelde avlanıyorum kardeşim.Bugüne kadar övünülecek büyüklükte balık tutamadım tutabildiğim en büyük balık 22-23 cm lik birkaç levrektir heralde.Ama övünülecek sayıda balık tuttum.Rekorum bir günde 55 çipura.Maalesef balıklar büyüdüğü zaman biz yazlığı terk eyliyoruz.Onun dışında Soloi Pompeiopolis antik kentinde avlandım oradan birkaç kefal almışlığım vardır.Marina kurulmadan önce acaip kefal yapıyordu kardeşim çapariyle birkaç günde 20 kefal tuttuğumuzu bilirim.Sonra onları beraber tuttuğumuz arkadaşla kızartıp yemiştik.Kola almıştık salata yapmıştık:)Sonra pozcudaki T iskelesinde birkaç deneyimim vardır izmarit vb gibi.İşte böyle kardeşim biraz da sen anlat bakalım.
    Ek:Merhabalar Berkan Bey hoşbulduk.

Son düzenleme: 30 Ekim 2012
  5. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    hos geldin Tamer okulunda ve avlarinda basarilar dilerim.

6. 42135

42135

Çok teşekkür ederim Fatih Bey.Hoşbulduk.Size de başarılar.

7. fuat33

fuat33 fuat

Benimde çupra, mırmır, barbun, gümüş, bolca çıplak, az sayıda ispendek tutmuşluğum vardır. Çocukluktan beri hevesliyim de deniz balıkçılığına başlayalı 2 yıl oldu henüz. Bende hilton-mezitli arasında balık nerde yapıyorsa orda avlanıyorum...