Merhaba arkadaşlar ben siteye bayadır üyeyim ama sadece takipçi kalmak istedim bir zaman bilgimi sitenin ışığında arttırdığımı düşündükten sonra yazmak istedim.Ben Mersinden Yaşar KULA burda doğup büyüdüm ama Adıyamanlıyım.Hemen hemen diyebilirim ki mersin kıyısında taşucu hariç çok yerde olta atmışlığım vardır.Kimi zaman bu deniz derya öyle cömert öyle içten davranmıştır ki bazende içine kapanık dert kuyusu olmaktan kimi zaman kısmetimiz kadar gülmüştür yüzümüze ama yinede hani sevda derler ya hani bende de öyle en cömert gününde olması bi yana boş döndüğüm gün bile bu sevda bi daha ki buluşmaya kadar sanki daha büyüyor. Deniz kıyısına varır varmaz önce ellerimi açıp bir fatiha okumuş av bitiminde de kendimce söylediğim şükür duamı eksik etmedim.Ama bana en hayret verici durum fatiha ve şükür duamı etmediğim zaman avdan yana pek yüzüm gülmemiştir.unutmamaya ve her zaman okumaya dikkat etmişimdir.Kendi öz fikrim birde siz dostlarım deneyin bakın göreceksiniz farkını. Öyle zaman olmuştur ki fatiha okuyup başladığım avda bazen kurt sülünes boru kurduna nazlanan o her avcının en sevdiği balık vardır ya hani sözüm ona çupra hiç naz etmeden hamura gelmiştir.bu hakikat beni çok mutlu eder.Yeter ki yaratandan istemesini bilelim.samimi ve dürüstçe dualar edelim. Daha nice paylaşımlar adına hepinize teşşekkür ederim
Ve Aleykümselam, Rahmetullahi ve Berekatühü, HOŞGELDİN; Allah cc iğneni balıksız bırakmasın, herdaim...RASTGELE...
Aleyküm Selam.Bencede haklısın abi her işin başı besmele ve dua olmalı.Tabi bitiminde de şükretmeyi unutmamak gerek.Balık gelse de gelmese de avı bitirdiğimizde bir Elhamdülillah demek bizden bişey götürmez.Hatırlattığın ve duyarlılığın için teşekkür ederim.Allah bereketli hayırlı avlar nasip etsin...
teşekkür ederim arkadaşlar bana göstermiş olduğunuz yakınlıktan dolayı hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunarım.