İstanbul'dan katılıyorum aranıza,18 yaşındayım bi muhabbette geçti balığa gitmek vs. ilgi duydum nette araştırırkende bu güzel forumu buldum yeni takım almak içinde bilgilerinize başvurucam tabiki. herkese iyi forumlar
Aleyküm selam, hoşgeldin. Selam aldım diye takım sorularını bana sormazsın umarım. "selam aldık, borçlu çıktık" durumu yani.
Aleykumselam kardesim, Hos geldin. Sordugun sorular zor olmazsa, bol bol dogru cavaplar alırsın. Rasgelsin.
hoşbulduk,valla kıyıda köşede ne varsa onda kullanıcam baraja gitmem,galata,beykoz,üsküdar gibi yerlerde kullanıcam. gönlünden geçen yardımcı olur ya ilerde tuttuğum balıkları sana kargolarım bende hoşbulduk bi amatör ün soracağı sorular kabaca kolaydır kanımca. prof. ler detayına girer. hoşbulduk teşekkür ederim
acele işe şeytan karışır hocam... normalde alıp bu hafta arkdslarla gidicektim. biraz daha araştırıp orta kalite bişey almak istedim. modifiyeyi severim, temeli atalım ilerde gereken şekilde oynamaları yaparız
İyi olacak hastanın ayağına toktor gelirmiş, hoşgeldin Yusuf. Rica etsem Oğuzhan'ın derdine çare bulur musun abicim? Hem ben de 3-5 balık için yıllarca beklememiş olurum.
Oğuz kardeşim hoşgeldin renkverdin, Nuri abi sende yeğenimizin moralini daha maça çıkmadan bozma be , bırak bir ısınsın , atmosferi teneffüs etsin bu heyecanı yaşasın ondan sonra takıl takılabildiğin kadar.
Oğuz kardeşim dalga geçmek gibi bir durum söz konusu değil, bilakis bu sana sıcak bir karşılamaydı, Nuri abimde tanıdıkca çok seveceğin bir büyüğümüzdür, tekrardan hoşgeldin, sorularınada aklım erdiğince dilim döndüğünce yardımcı olmaya çalışırım.