Hepinize merhaba.Ismim Kadir.1965 Usak dogumluyum,25 senedir Istanbul da yasiyorum.30 senedir amator balikcilikla ugrasiyorum.Genel olarak tatli su da avlaniyorum.Bir aralar bogazda,galatada baya zamanlarimi gecirdim balikavi icin.Ama dedigim gibi genelde turna ve sazan aviyla ilgileniyorum.Insallah burada sizlerle iyi vakitler gecirecegimi dusunuyorum.Pek resim ekleme konusunda bilgim yok,daha onceki avlarimdanda pek resimlerim yok zaten ama insallah bundan sonra.Ve sunu da belirtmeliyim son birkac aydir duzenli olarak baliga gidemiyorum islerden ve yogunluktan dolayi.Hepinize rastgele...
Baba siteye hosgeldin. (Arkadaslar,Abiler,Ablalar,Kardesler kadirculha benim Babam.Onuda siteye uye ettim ) Insallah bundan sonra devamli beraber oluruz bu sitede. Baba rastgele...
emrah oğlum banja bu konuda yardımcı olduğun için çok teşekkürler yakında bayram sonu inşallah yeni resimler ekleyecegiz buraya senle beraber gittiğimiz göllere bu sefer sensiz gideceğizinşallah iyi bir balık avı olur onuda sen ve site arkadaşlarımızla paylaşırız herkese rast gele görüşmek üzere arkadaşlar
Abi siteye hoşgeldin baba oğul güzel paylaşımlarla hep birlikte oluruz inş. bende Selim İst. Zeytinburnundan bende Galatada aylanıyorum tekrar hoşgeldiniz rastgele...
Hoşgeldin Kadir abi..Emrah abi 1-2 tane resminizi paylaşmıştı birazda sizden görelim.. http://balikavi.net/forum/showthread.php?t=35144