senelik izin yaklaşıyor

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında onurkara tarafından paylaşıldı.

1. onurkara

onurkara ONUR KARA

selam malum yaz geldı senelık izin yaklaştı sizlerden bır rıcam olacak bana yardımcı olursanız sevınırım bu aralar fazla bunaldım hem kafamı dınlıyecegım hem balık tutabılecegim yani kafamı dınleyecegım tatıl yeri biliyorsanız benımle faylasırsanız sevınırımm şimdiden teşekkürler:cool:

2. blue ocean

blue ocean Halil

Favori Kamış:
    cobra420 sorf/cornoran black star 2.70
    Favori Makine:
    daiwa bg30/catana 30
    En İyi Avı:
    3 kg .balon
    Kardeş araban varsa ege kıyı şeridinden başla adrasana kadar kıyılayarak gez bak nasıl kafayı dağıtırsın.Benden bukadar.

3. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan

yada, teknen varsa...:rolleyes:

4. crazy_fısher

crazy_fısher burak sökmen

Favori Kamış:
    zıpkın,olta,
    En İyi Avı:
    5kg levrek:)3,5 kilo beyaz laos(kum gridası)
    Gökova:D:D

5. nbariso

nbariso N.Barış ÖMÜR

Favori Kamış:
    Olta-Zıpkın
    En İyi Avı:
    Orfoz 11.5 kg
    Oh oh, sitede gördüğüm en güzel başlıklardan biri bu. Ben azıcık tavsiyeden ziyade kendim ne yapıcağımı anlatayım :D
    29 Ağustos Cuma akşamı hanımla beraber çıkarız yola, Antalya yoluna devam ederim. Yayla yolundan, korkuteli istikametine gidip ordan güneye doğruca finikeye,ordanda Kaş a giderim.
    Efendim duruma göre Kaşta 1 veya 2 gece kalırım. Ordan Kalkan a uğrayıp, Patara plajına uğrayıp Fethiyeye geçerim.
    Kaptan arkadaşım Ahmetin teknesiyle İblis burnu, kabak koyu ve yediburunları içeren 2 gecelik bir tur yaparım. Gelsin balıklar, oh oh hem dalarım hem tutarım, şarabıda içerim rakıyıda çekerim :D
    Efendim sonra, dalyan kaunas sarıgerme iztusu falan gezerekten, Marmaris e geçerim. Marmaris, turunç, sonra Datça.
    Ordan belki Bodrum a giderim. Ship ahoy, maki , havana vesair beachlerde 2 gün coşarım. Akşamları beachparty falan filan. Jack enerji, absolute mandrin :))
    Sonra dönüş yolunda Efes e uğrayıp, belki didim miletos da olabilir gezerekten dönüşe başlarım. Ortaklarda, çöp şiş, Akhisar Ramizde köfte, doğruca Bandırma, feribotla Yenikapı.

Yahu yazarken bile yüzümde bi gülümseme oluyo :D

6. onurkara

onurkara ONUR KARA

bariş abi yazdıkların için teşekkür ederimm aslında secenıgın cok senın benım sadece istanbula yakın bıryerler olursa daha ii olur arabam yok :( teknem yok:( sadece cebımde 500 ytleyle ufak kendıme gore tatil planlıyorum suana kadar bulamadım diğer arkadaşlarında yardımcı olursa sevınırım herkese şimdiden teşekkür ederimm

7. onurkara

onurkara ONUR KARA

YOLLAR BİTER
    ORTAM BİTER
    HAYAT BİTER
    ÇARŞI BİTMEZ bariş abi bizde beşiktaşlıyızzz haklısın çarşıııı bitmezzzzzz

8. denizci07

denizci07 ramazan günay

Favori Kamış:
    penn-şekspir
    En İyi Avı:
    8,5 kg grida
    off of onur en iyisi gel beni bul sen fasilis 3 adalar çıralı olimpos adrasan hem gezer hem balık tutarız pansiyon vs yok teknede yatarsın