Merhaba arkadaşlar önceki avdan sonra yerimizde duramadık ve tekrar geçen cuma akşamı ava gittik. Önceki avımı zamansızlıktan dolayı pek fazla detaylandıramamıştım. Dediğim gibi yerimizde duramadık iş arkadaşlarıyla hemen bir av organizasyonu planladık;o hafta aynı zamanda 4/12 vardiyasıydık.Gündüz yemcimizden hazırlattığımız taze mi taze boru kurtlarımızı öğlen ayarlamıştık,hedefimiz hemen iş çıkışı zaman kaybetmeden avlağımıza gitmekti.Zaman geldi çattı ve biz 4 arkadaş çaylarımız termosta,yiyeceklerimiz hazır,takımlarımız önceden hazır yaklaşık 45 dk.süren yolculuktan sonra avlağımıza geldik.Geldiğimizde 6 kişi vardı ve baktım ki benim yerim hazır kimse yoktu. Hemen olta ve takımlarımızı açıp su ile buluşturduk.Aynı anda zaman kazanmak için çaylarımızı dolduruyoruz.yaklaşık 30 dk. geçmesine rağmen oltalarımıza uğrayan herhangi bir misafirimiz yoktu ki yine 35. dk içerisinde oltam resmen indi gidiyor........... oltamı nasıl bir hışımla tuttum ve hemen tasmalayıp sarmaya başladım,evet birşey geliyordu fakat gelişinde ne olduğunu tam kestiremiyordum, kafa atmalar yoktu.Aklımda önceki tecrübelerimden oltayı alıp götürmese deniz yıldızı diyeceğim fakat oltamı alıp gittiği için aklımda sadece dil balığı geliyordu.Tahminim doğru çıkmıştı oltamı darmadağan eden kocaman bir dil balığı almıştım.Herkes etrafıma toplanıp merakla bu nedir böyle diyenler maşallah diyenler hatta pisi balığı olduğunu söyleyenler bile vardı Evet ilk siftahı yapmıştık artık sonrası gelmeye başladı 5 dk. geçmeden aynı oltada bir dil balığı ve mırmır gelmişti.Herkes şok uzun zamandır duranlar vardı yaklaşık 8 saat civarı tek balık alamadıklarından yakınıyorlardı.Bizim kısmetimizden midir? bilemem oltam hiç durmuyordu.devamlı bir tıkırtılar oltayı +++-alıp götürmeler sürekli devam ediyordu.Böylece sabah 6:30 sularına kadar 9 mırmır ve 2 dil balığı almış oldum.Arkadaşlarımda 3+2+0 mırmır alarak günü benden 2 saat önce sonlandırmak zorunda kaldılar.Evde ölçtüğüm ve tarttığım üzere dil balığı 30 cm geldi. toplamda yaklaşık 2 kg balık vardı YEM:boru kurdu İĞNE:4 numara vmc (numarasını hatırlamıyorum) MİSİNA:0.22 KURŞUN:75 gr.armut herkese rastgele.............,