Arkadaşlar bana 4 numara ipten örülmüz 700-750 göz serme ağ lazım nereden bulabilirim veya ören varmı yardımcı olursnız sevinirim...
candan balıkçılığa geçen hafta bir arkadaşımla 3,90 kamış almaya gittik, içeride ki bir abi geldi bir olta gösterdi ne kadar dedik 90 tl dedi, biraz pahalıymış dememizle birlikte satıcı ben size daha ne olta gösterecem dedi, daha uyugunu yokmu lafını ağzımıza tıkadı ,yok böyle bir satıcılık, esnaflik sıfır o mağazada müşteriyle nasıl konuşacağını bilmiyor ne giderim ne de tavsiye ederim o dükkanı , memnun olan olabilir ama ben ilk kez alışveriş yapacaktım böyle bir olay başıma geldi...
daha sonra spot balıkçılığa gittik çok kalabalık içeride en az 25 -30 kişi vardı kamış-okuma makina diğer ıvır zıvırla birlikte 350 tl bıraktık geldi , geçerken de candan balıkçılığa baktık 1 kişi yok sebebi belli...
Candan balıkçılıga telefon edicem sabah ilk işim bu.benim aradığım serpme ağ.4 nolu iple kişinin kendi örmüş olduğuu ağ olacak.makima örgüsü deyil yaniumarım aradığımı bulurum ....
El örgüsü bir serpme aradığınıza göre,usta bir serpmeci olma yolundasınız herhalde Levent bey. Ne tür balık avında kullanıyorsunuz serpmeyi,verimli oluyormu,aydınlatırsanız,memnun oluruz.
muğla dalamanda dalaman cayının denize boşaldığı bölgede av yapıyorum genelde kefal ve levrek yakalıyorum 1996 yılından beri serpme kulanırım ama bu yörede artık iyi av yapan kalmadı herkez işin hilesine kaçıyor ya ipliği calıyorlar yada hileli örüyorlar
Başka bir şeye bakarken bunu gördüm bir bakın sizde. http://www.sahibinden.com/ilan/alis...i-istenilen-olculerde-yapilir-104353361/detay