Yine Zeytinburnunda zargana avı yaptığım günlerden bir gün. Av gayet bereketli geçmekte , kovaya 15, 20 adet zargana atmışım herşey gayet güzel geçmekte, . En son yakaladığım zargana kancadan kurtulup kayaların arasına süzüldü, baktım balık alınacak yerde bende kayaların arasına kafa üstü girdim, nihayetinde balığı oradan aldım fakat bir türlü geri çıkamıyorum, amudi vaziyette sıkışıp kalmıştım. Aradan 15. 20 dakika geçti ne beni farkeden var nede ben çıkabiliyorum,amudi vaziyette kalmaktan dolayı kan artık beynime fırlamıştı,biryandan biri beni bu durumda görse ne rezillik diyerekten kendime kızıyorum hemde birileri gelip beni kurtarsa diye dualar ediyorum , velhasıl kötü düşüncelerimle başbaşaydım ,ya ufak bir deprem olsa ve ben burada dahada sıkışırsam hailim ne olur diye kendi kendime bayağı kızdığım esnada oradan geçen bir çift insanın sesini duymamla avaz avaz bağırmaya başlamam bir oldu ... SESİMİ DUYAN VARMI... Neyseki o çifte sesimi duyurabilmiştim, biri bir bacağımdan öbürüde diğer bacağımdan çekerek beni düştüğüm bu rezil durumdan kurtarmışlardı lakin benim halimede için için güldüklerini hissediyordum varsın gülsünler ben artık kurtulmuştum gerisinin hiç bir önemi yoktu.
Şu anda benim güldüğüm gibimi güldüler HAHAAHAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAAA görmek isterdim o halini kusura bakma
Hayır kardeşim , kıs kıs güldüler tabiri caizse bıyık altı gülüş dediğimizden. öyle sesli gülmek hemde sinirden fitil olmuş bir insana karşı sence olabilirliği varmı.
aynı durumun biraz farklısını ne yazık ki bende yaşadım geçmişde, kayalar arasına düşürdüğüm iri sayılabilecek kefali tüm kolum kayaların içinde yakalamaya çalışırken kayalar altına pusmuş kedi saldırısına uğramışdım, yediğim iğnelerin acısı hala aklımda, o gün bu gündür kepçem yanımda ava gidiyorum
Mendireklerin yapıldığı iri kayaların altında kedilerden çok devasa fareler yaşamakta. Ben İstanbul Caddebostan ile Maltepe arası sahilde yüzlercesini gördüm. Size dalan kedide onları avlamaya gelenlerden biri olsa gerek. İçini net olarak görmediğimiz hiçbiryere elimizi, kolumuzu sokmamak en iyisi galiba.
Kenara attıgım ortalama 40 cm lik bir kefali çekerek götürdüğünü gördüm.Ama taşların arasına çekemeden durdurmayı başardım.Bütün hayvanlara acımam merhametim vardır ama şu farelere pek insaniyet gösteremiyroum
Sevgili Ahmet benim durumumda birisiyle karşılaşsan ve onu o durumdan kurtarsan sormazmısın bu duruma nasıl ve neden düştün diye ,elimdeki balık tüm bu sorulabilecek soruların cevabıydı. Diğer bir av hikayemde hatırlar isen kolumu 3 yerden kırdığım halde hala makinayı sarabiliyormuyum diye kontrol çekmiştim , sonuna kadar devam.
İsmail abi çok geçmiş olsun,allahtan insanların bulunduğu bir yerde başına gelmiş allah korusun kimsenin olmadığı yerde başına gelse insan catlardı. Tekrar geçmiş olsun.
Nasılsın Emre kardeşim , seni inceden inceden takip ediyorum büyüklerinin nasihatlerini dinlediğini görüyorum bu çizgide devam et kardeşim.
Sağol Serdar kardeşim doğru söylüyorsun ya ıssız ve tenha biryerde bu olay başıma gelmiş olsaydı, o zaman zarfında zaten ters vaziyette olmaktan kan beynime sıçramıştı.