Öncelikle herkese merhabalar.. Adım ece, balıkçılık hakkında bir bilgim yok ne yazık ki fakat hepinizin yardımseverliği hakkında yeteri kadar bilgi sahibi oldum. Foruma üye olmamın nedeni sitemizin moderatörlerinden sevgili Ercan Abimin(Balık Kurdu) konusunu açtığı "sesimizi duyan var mı?" kampanyasına göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etmek içindir. Yardımlarda bulunmuş olduğunuz bu güzel kampanyanın sorumlularından olarak, vermiş olduğunuz gönülden desteğe ve çabalarınıza; kendim ve sizlerin yardımlarına muhtaç tüm küçük yürekler adına can-ı gönülden teşekkürlerimi sunarım. Sizler sayesinde bir adım öne gittiğine inandığım projemizin ilerleyen günlerde daha da büyüyeceğine artık eminim. Sizler gibi insanlar olduğu sürece ülkemizi emanet edeceğimiz miniklerimizin emin ellerde olduğuna yürekten inanıyor ve bununla gurur duyuyorum. Bir kez daha teşekkür ederim,yeni yardımlarda görüşmek üzere... Batman'a gönderdiğiniz yardımlarınızla, renklendirdiğimiz sınıflar.. yardımlar 2parti halinde yollanmıştır,bunlar ilk giden yardımlardır. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Malatya topsöğüt ilköğretim okulunda yardımlarınızla kurulan kütüphanemiz. resimde görülen koliler ilk partidir, kolilerimizin tamamı yerine ulaşmıştır. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us