Aranıza yeni katıldım.(ikiz kardeşimle beraber).doğma büyüme İST.Emirganlıyım.10 yaşında emirganda izmarit,kefal,istavrit,palamut,lüfer vs balıkları tutarak bu güzel hobimiz başladı.Şu anda Kozyatağı'nda ikamet ediyorum.İstanbulda eskisi gibi pek balık olmadığı için,işten fırsat buldukça,25 yıl önce başlayan tatlı su balıkçılığı hobimizi halen sürdürüyoruz.İstanbula yakın mekanlarda ve Terkos gölüne turnaya gidiyoruz.(bu sezon henüz balık başlamadı).Bu arada,kara avcılığıda asıl hobimiz...Yıllardır Kırklareli ne ava ve balık tutmaya gideriz.inşallah burada değerli dostlarla tanışıp bilgi alışverişinde bulunacağız. HERKESE RASTGELE....
. Necdet abi Aramıza hoşgeldiniz. Bende Senelerdir Emirgan İskelesinin sol tarafında 3. Bankta İstavrit peşinde koştum. Selamlar. .
Ailemize hoş geldiniz. İstanbul'da balık tutmanın en keyifli olduğu dönemleri yakalamışsınız. Artık eski bolluk yok malesef.Suların pislenmesi,bilinçsiz avlanma gibi etkenlerden artık birçok türün resimine baka bileceğiz. keyifli paylaşımlar..