Sevgili dostlarim, uzun bir süredir aranizda yoktum. Cok zor bir dönem gecirdim. Hayatimin en önemli degerlerini bir anda kaybettim. Kendi duygusalligim icinde kayboldum gittim. Ne yapacagimi bilemedim. Ama hepinizi cok özledim. Ve en sonunda Nuri abimin, Rifat'in, Sennur'un, Tarkan'in, Emre'nin ve diger dostlarimin da hayatimin bir parcasi oldugunu hatirladim. Dedim ya hepinizi cok özledim. Benim icin kiymetlisiniz .. Madem herşey biter Yine başlar yeni baştan.. Hepinize Münih'ten selam ve sevgilerimle..
Her bitişi bir başlangıç izler Uğur. Sağlık olsun deyip önündekilere odaklan. Aramızda her zaman sana ihtiyacimiz var. Tekrar hoşgeldin.
Canım Dostum , Arkadaşım; Zaman zaman arkadaşlar ile kendi aramızda yaptığımız sohbetlerde hep Seni konuştuk, "Nerede bu adam ?Hiç sesi soluğu çıkmıyor. " diye. Neler olduğunu bilmiyorum ama Seni çok üzdüğü kesin. Klasik bir laf olacak biliyorum ama : Zaman her şeyin ilacıdır derler. Allah Sabır , Dayanma gücü ve metanet versin. Allah'ın izni ile Dostların her zaman Senin yanındayız. Sabırsızlıkla Sohbetini ve o muhteşem Enstantelerini bekliyoruz. Selamlar...
Dörtbir yanı kuşatan hüzün bulutları ne nefes koydu, ne ışık. Sesler kısıldı, sıcak gönüller ritmi tınlamaz oldu. Var, evet var ama, yok işte... Nasıl koyar insana, nasıl mahrumiyettir dost acısı. Yak Roma’yı, kendini. (deyiverir şeytan) Dipsiz kuyuların nihayetinde (?) yönsüz, ışıksız, sessiz, nefessiz… Bu mu hayat? Ey insan, yükün ne de hafifmiş. Bir varmış, bir yok. An; arada belli belirsiz çizgi. Can hoş geldin. Yeniden yüklen yükünü ki; yüklenecek daha niceleri de yüreklerinde dost iklimine yol bulsun. Yeter gayri bu hüzün, ne onmaz hasretlik? Hayat çağıldasın tüm renkleriyle. Yoksa; nasılda yürek erir, nasılda kahreder.
Ve hayat her şeye rağmen devam ediyor. Yaşam var ise var oluyor insan... Uğur abim, hoş geldin. Mahrumiyetimizi dans eden keliemlerinle telafi etmen dileğimle.
başınızdan ne geçtiğini bilmiyorum. anladığım kadarıyla üzücü anılar yaşamış ve bunları geride bırakarak hayata tekrardan sarılmışsınız... Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermez, yükü verir ve seyreder bakalım isyana varacak mı diye... insanlığın yegane düşmanı... nefis... bastırabilirsek vezir olacağız, o bizi bastırırsa rezil... vezir olabilmeniz ve olabilmemiz dileklerimle... aramıza tekrar hoş geldiniz...
uğur ağabey hoş geldin...seni yeniden görmek çok güzel...neler oldu bilmiyorum ama bütün iyi dileklerim seninle...tekrardan hoş geldin ağabey...
Yaşadığın olay her ne ise geçmiş olsun Uğur arkadaşım,inşallah kaybettin değer bir canlı helede insan değildir. Tekrardan geçmişler olsun.
Ugur Abi merhaba. Oncelikle yeni yilin sana iyilikler,guzellikler,mutluluklar getirmesini temenni ederim bu yasadigin uzucu olaylarin ardindan. Acikcasi neler oldugunu merak ettim.Siteye ilk uye oldugumda tanidigim insanlardansin(birebir konusma,mesajlasma olmasada)Bu acidan baktigimizda aslinda nerelere kayboldugunu merak ettim zaman zaman.Bazen dedim ki kendi kendime ; " heralde bu hobiden ve siteden vazgecti" Oysaki isin asli farkliymis.Eger paylasmak istersen derdine ortak oluruz Agabey. Metanetli olmak gerekir bazen.
Hepimizin hayatında buna benzer badireler yaşanmıştır emin ol.O acılar ilk günki şiddetiyle yaşanssaydı emin ol hiçbirimiz yaşayamazdık.Ama ALLAH sabrını veriyo ve hayat bizim için akmaya,dünya dönmeye devam ediyo
Hepinize cani gönülden tesekkür ederim. Dedim ya tekrar aranizda olmak cok güzel. Selam ve sevgilerimle..
Sevgili Ugur hepimizin hayatinda inisler ve cikislar vardir,önemli olan inislerden sonra cikisa gecebilmektir,ben seninde tekrardan aramizda cikisa gececegine inaniyorum,tekrardan aramizda olmana cok sevindim...