Tuncay ağabey'im. Sizleri hep başımızdaki üç büyükler olarak tanıdık sevdik. Hep örnek oldunuz.Yardımcı,Arabulucu oldunuz Baba oldunuz. teşekkür ederim. Sağlıklı ve Huzurlu bir hayat sürün inşallah. Selamlar Saygılar.
Koral kardeşim Teşekkür ederim...Sizlerede nice sağlıklı mutlu ve huzurlu seneler diliyorum.Ben pek böyle kutlamalara alışık olmadığım için mahçubiyetimi mazur görün arkadaşlarım... Teşekkürler Ramazan kardeşim .Sizlerede nice sağlıklı mutlu ve huzurlu günler diliyorum. Tarcan kardeşim Eyvallah ağzın bal yesin. 29 Haaa Sizlerede nice sağlıklı mutlu ve huzurlu günler diliyorum. Mehmet kardeşim.Teşekkürler .Sizlerede nice sağlıklı mutlu ve huzurlu günler diliyorum.
Sevgili kankam Tüm kalbimle sizleri kucaklar Mahşer 3.lü Gurubumuzun mimarı olarak Selam ve muhabbetlerimi sunarım...Sizlerede nice sağlıklı mutlu ve huzurlu seneler diliyorum. Değerl Forum arkadaşım Teşekkür ederim...Sizlerede nice sağlıklı mutlu ve huzurlu seneler diliyorum. Değerli Mod.Arkadaşım teşekkürler eder Sizlerede nice sağlıklı mutlu ve huzurlu seneler dilerim. Eşref Arkadaşım Forum haricinde hâlâ yüz yüze tanışmak kısmet olmadı inşallah bu sezon tanışma dileklerimle.Sizlerede nice sağlıklı mutlu ve huzurlu seneler diliyorum. Eeeee gelelim Ulvi kankim sana 1972 yılından bu yana ( 37 yıla girdik )süren dostluk ve arkadaşlığımızın devamını diler yanaklarından öperim.Sizlerede nice sağlıklı mutlu ve huzurlu seneler diliyorum. Şeref kardeşim Senin ve Torunum Merve'nin yanaklarından öper ayrıca Torunumun 21.mart doğum gününü en samimi ve sevgi dolu hislerimle kutlarım...Sizlerede nice sağlıklı mutlu ve huzurlu seneler diliyorum.
Teşekkürler ederim.Sizlerede nice sağlıklı mutlu ve huzurlu seneler diliyorum. Teşekkürler ederim Abdulkadir kardeşim..Sizlerede nice sağlıklı mutlu ve huzurlu seneler diliyorum. Sabri kardeşim merhaba epeydir mesajlaşmadık...Teşekkür ederim...Sizlerede nice sağlıklı mutlu ve huzurlu seneler diliyorum. Gözzüüümmmssüünnn Orhaaannn.. Yanaklarından öperim...Sizlerede nice sağlıklı mutlu ve huzurlu seneler diliyorum. Bu güzel cümleler ve düşüncelerin için Mahşerlerin diğer fertleri adına Mahçubiyetle saygılar sevgiler Tarcan Kardeşim...Bizler sizleri seviyoruz der ...Sizlerede nice sağlıklı mutlu ve huzurlu seneler dilerim
Boğaç kardeşim merhaba...Şükür kavuşturana... Sizlerede nice sağlıklı mutlu ve huzurlu seneler diliyorum.