sevgili pamuk dede ?

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında experienced tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. experienced

experienced Mert

vedat amca merhaba özel mesaj atmayı denedim fakat malesef gönderemedim.
    ben sizin yiğeniniz Ali'nin arkadaşı Salih'in arkadaşıyım.
    Ali ilede tanışma fırsatım olmuştu sizin gibi bir üstada mesaj yazmak ve fikir alabilme şansına sahip olduğum için çok mutluyum.Keyifleriniz iyidir umarım buralarda istediğiniz ihtiyacınız olan bişeyler varmıdır öncelikle bunu sormak isterim ?
    ve 2. soru olarak takımla ilgili bir iki bişey danışmak isterim.
    boğazdan kaşık atmak istiyorum yada rapala bana bu takımlara nasıl kurşun takmam gerektiği hakkında bilgi verirseniz sevinirim.forumda birçok yerde eğerki kurşun kullanılırsa sahtenin veya kaşığın özelliğini yüzme stilini kaybedeceğinden bahsedilmiş.ama ben eminimki sizin buna alternatif bağlama şekilleriniz vardır.
    teşekkür eder sağlıcakla kalmanızı temenni ederim.

2. simendifer

simendifer Sennur

Sevgili Mert,

Konu açarken kişiye özel konu açmamanı rica edeceğim. Özel mesaj ile ulaşamamış olabilirsin ancak böyle bir soruyu direk forum ortamına da sorabilirsin. Bilen arkadaşlarımız varsa yardımcı olurlar ve Vedat ağabey de konuyu gördüğünde bilgilerini paylaşır ama kişiye özel konu açarak soru sormak pek hoş durmuyor. Bu nedenle konuyu kilitliyorum. Sorunu genele soracak şekilde düzenler ve konuya uygun bir başlıkla konu açarsan sevinirim. Kopyalayarak konuyu alıp düzenlemen için, konuyu silmiyorum şimdilik. Yeni konu açtığında bu konu da kaldırılacaktır. Teşekkür ederim.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.