sevgili sitemiz sakinlerinin dikkatine

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında kıbrıslı64 tarafından paylaşıldı.

1. kıbrıslı64

kıbrıslı64 ALİ GÖRAL

saygı değer arkadaşlar herkeze yazmış olduğu cevaplar için teşekür ederim yalnız şuda bir gercekki bahsedilen bölgelerde(kordon ve bayraklı) avlananbütün balıkçı arkadaşların ya bu yakaklardan haberi yok yada bu yasak yalnızca kağıt üzerinde kaldı çünkü bir yasak varsa bunu kontroleden bir merci ve görevli birileri olması lazım bana bu zamana kadar hiç kimse bu bölgelerde avlanmak yasaktır diyen bir görevliye raslamadım belkide o bahsedilen yasaklar körfezin temizlenmeden evvel yayınlanmış yasaklardır beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim maden yasaklı olan yerde avlanan balıkları yayınlamak yasak bende size ürkmezde yaptığım avdan birkaç kare göndereyim saygılarımla hepinize bol balıklı günler dilerim.
    diğerlerini sonra gönderecem yavaş yavaş:D :D :D

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 20 Eylül 2008
  2. 35kalamarcı

35kalamarcı murat(35kalamarcı)

Favori Kamış:
    KAMIŞ OLTA KALAMAR ZOKASI
    En İyi Avı:
    kalamar avladım 1kg500gr ağırlığında idi kıyıdan yakalamıştımçok güzel bir gündü:))
    çok güzel bir av olmuş afiet olsun diğerlerini de bekliyoruz rastgele..

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 20 Eylül 2008
  3. filinta_35

filinta_35 haşim özkamalı

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    YOĞURTÇUYU DENİZE ATACAM:))
    çeyiz sandıhındanmı çıkıyo bu fotolar ali abi:D :p :D :p :D :p

:cool: :cool: :cool:

4. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    Kimsenin oralarda denetim yapmıyor olması yasakların geçersiz olduğu anlamına gelmiyor. Kuralları/Kanunları uygulamak için illa başımızda bir çoban dikilmesi de gerekmiyor. Kurallara uymak veya uymamak sizin kişisel tercihinizdir, ancak burada uymadığınız kural taaki tebliğlerden silininceye kadar kurallara uymak zorundasınız. Bu forumda yasak bir bölgede yapılan avın fotoğraflarını, forumumuz kuralları gereği yayınlayamazsınız. Bu konunun polemiklere neden olmamasını diliyorum.

Son düzenleme: 20 Eylül 2008