saygı değer arkadaşlar herkeze yazmış olduğu cevaplar için teşekür ederim yalnız şuda bir gercekki bahsedilen bölgelerde(kordon ve bayraklı) avlananbütün balıkçı arkadaşların ya bu yakaklardan haberi yok yada bu yasak yalnızca kağıt üzerinde kaldı çünkü bir yasak varsa bunu kontroleden bir merci ve görevli birileri olması lazım bana bu zamana kadar hiç kimse bu bölgelerde avlanmak yasaktır diyen bir görevliye raslamadım belkide o bahsedilen yasaklar körfezin temizlenmeden evvel yayınlanmış yasaklardır beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim maden yasaklı olan yerde avlanan balıkları yayınlamak yasak bende size ürkmezde yaptığım avdan birkaç kare göndereyim saygılarımla hepinize bol balıklı günler dilerim. diğerlerini sonra gönderecem yavaş yavaş
Kimsenin oralarda denetim yapmıyor olması yasakların geçersiz olduğu anlamına gelmiyor. Kuralları/Kanunları uygulamak için illa başımızda bir çoban dikilmesi de gerekmiyor. Kurallara uymak veya uymamak sizin kişisel tercihinizdir, ancak burada uymadığınız kural taaki tebliğlerden silininceye kadar kurallara uymak zorundasınız. Bu forumda yasak bir bölgede yapılan avın fotoğraflarını, forumumuz kuralları gereği yayınlayamazsınız. Bu konunun polemiklere neden olmamasını diliyorum.