Daha önce av raporları sayfasında paylaştığım, Su Samuru videosunu arkaşların da tavsiyesiyle bir başlık altında paylaşmak istedim. Çinekop beklerken, havanın güzel olmasına rağmen tek bir vuruş alamadığımız saatler de ziyaretimize gelen misafirimiz bizi çok mutlu etti. Aslında bu bizi ikinci ziyaretiydi, arkadaşımında 3.cü görüşü. Bundan bir ay önce de gelip, çok kısa kalıp geri gitmişti. Herhangi bir görüntü alamamıştık. Bulunduğumuz yer bizi sık sık ziyaretine uygun bir yer. Halka kapalı bir alan ve sahile çıkması oldukça kolay bir yer. Tek korkum kötü niyetli birilerinin zarar vermesi. Umarım böyle birşey olmaz. Hatta bir daha ziyaretimize gelişinde onu fena bir şekilde korkutmayı da düşünüyorum. Olur ya insanlara güvenip de bir balık alayım derken canından olmasın. Siz ne dersiniz yapayımmı. Bu linkten videoyu izleyebilirsiniz. http://www.dailymotion.com/video/xbmk84_su-samuru-dolmabahcede_animals
Cok güzel ve sevimli görüntüler..Daha önceki raporunda görüntüler olmadigi icin oldukca merak etmistim..
Tebrikler İbrahim , harika görüntüler, yalnız olaya birde garibim kedinin gözüyle bakmak lazım, kedi kendi kendine aynen şunları söylüyordur. Anaaaaa dev gibi fareye bak, abov bu fare balık yiyor balık yemek benim işim yoksa bu bir kedimi , birrrr biz suyu sevmeyizki demekki kedi benim . Len ben kedi isem bu nedir ,
Aynen söylediğin gibi. Hatta dikkat ettiysen orda benim atacağım balığa bir hamle yaptı balığı almak için ben kovaladım da kaçtı Kediler zaten gıcık oldu su samuruna, biz kaç saattir bekliyoruz bize bişey yok, bu geldi üçer üçer götürüyor diye
Teşekkürler. Bir daha ki sefere kamerayla gideceğim. İnşallah ziyaretimize tekrar gelir de net görüntüler alabilirim.
Gerçekten güzel,yalnız ben kediye acıdım.Bence insanlara alışmasın,halka açık bir yer değilmiş ama genede belli olmaz.
Bizim bir tanıdık bizi bir yere götürdü oraki adam gölden bitki topluyormuş.Sürekli yanına su samuru geliyormuş ayapına vurup kaçıyormuş.Oda böyle avcıların silahından yaptı ucunda bıçak kendisi soba olan uzunca bir şey sanırım afrikada kullanılıyo Bir dahakine öldürecem onu diyordu noldu hala bilmiyorum bu samucukta çok şekermiş
herhalde sizin oralarda kalan son su samuru bu ufaklık... Garip kedinin o bakışı çok komik olmuş Güzel video tebrikler.