merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama forumdaki yazıları dikkatle izliyorum uzun zamandır hatta iki hafta önce mersin kapızlı dsi kanaletinde bi kaç parça orta boy kefal aldım burda anlatılan bi takım sayesinde. bu hafta içi adana seyhan nehrine gidecem regülatör köprünün hemen üstü veya alt tarafına daha karar vermedim bu mevsimde ne tutulur hangi takım hangi yem yardımcı olursanız çok sevinirim. bide ayrıca at çek çelışırmı nehirde yine nasıl takım olduğunu yazarsanız sevinirim.imza konusundaki hassasiyeti biliyorum yapmaya çalıştım becermediysem tekrar denerim. yanlışlıkla deniz bölümüne açmışım konuyu özür!!!
Merhabalar... öncelikle hoşgeldiniz Profiliniz kısmından imza ayarlarınızı (yaş,nereden,isim,kan grubu)yazarsanız sizi daha iyi tanırız.
Can kardeşim açıkçası oralarda balık tutmanı pek tavsiye etmem.Zira asayiş olarak pek huzurlu bir yer değil.Gidersen dahi regülatörün üst tarafına seyhan tarafına git.Yani dilberler sekisinin olduğu yere.Sudak,sazan ve bu günlerde çok nadir de olsa 5-15kg. arası yayın çıkıyormuş.Yayın tiyosu sağlam kaynaktan.Sudağa at-çek yapabilirsin.Ben pek anlamam sazancı olduğum için.Ben daha önceleri belirttiğim gibi seyhan barajına ya da nehre gitmiyorum.Çok kalabalık huzursuz bir ortam bana göre sen bilirsin tabii.Rastgele...
tüyo için sagol Salih verdiğin tüyo için saol biliyorum çoğu zaman sinir bozucu hale gelebiliyor oralar ama yinede şehre yakınlığı falan avantaj. gidebilirsem hafta içi yazarım bakalım tutabilecekmiyiz 15 kg yayınlardan!!!