Leoparın öldürdüğü Babunun yavrusu olduğunu öğrenince ne hale geldi.Daha önceden paylaşıldıysa affola http://www.youtube.com/watch?v=JWMJ6jUWxEE
Ufakılk sevimli gerçi bütün canlıların yavruları sevimli ama Bahtiyar seyrettikten sonra çok içim acıdı
İnsanlarda şu leoparın merhamet duygusunun zerresi olsa bugün dünya daha yaşanır bir halde olurdu, o ki yemesi gerektiği avına merhamet gösterip yetmezmiş gibi birde korumaya kalkması ibretlik. Ertan bu güzel paylaşımın içinde sana ayrıca teşekkür ederim.
Ertan Abi cok cok guzel bir paylasim,cok tesekkurler. Duygulanarak izledim.Cunku hayvanlari cok ama cok seviyorum. Buna benzer bir yavruda ben bulmustum burada.Biraz oynadim,sevdim ve onu almadim dogal yasamindan. Tekrar tesekkurler abicim.Rastgele...
Face de görmüştüm bu videoyu. Ama tekrar tekrarda izlerim. En yırtıcısı, en saldırganı, en vahşisi bile o dengeye saygılı bizim insan olarak daha hayvanlardan öğreneceğimiz birçok şey var. tesekkürler paylaşım için..
Evet Fatih bence sözün bittiği yer,nette land rover defenderin derin çamur geçişlerini ve savanada vahşi hayvanların defender'a ne kadar aşina olduklarını araştırırken tesadüfen rastladım bu videoya ilk seyrettiğimde ne hissetiğimi tahmin ediyorsundur,saygılar kardeşim.
Vaay Murat Şehremini saray meydanında 32 sene geçirmiş biri olarak sınır dışından sana sevgilerimi yoluyorum.Goethe zamanında diyeceğini demiş zaten
ortasında bir park bulunan meydandan bahsediyorsan güzel ve çok hareketli bir yer,özlemişsin buraları belli.bunlara benzer söylenmiş bir çok söz var,zaman ilerledikçe insanlar karşılarına çıkan olaylar karşısında bu sözlerin doğruluğunu anlayacaklar.avlarının devamını diliyorum saygılar...
özlemişsin buraları belli.bunlara benzer söylenmiş bir çok söz var,zaman ilerledikçe insanlar karşılarına çıkan olaylar karşısında bu sözlerin doğruluğunu anlayacaklar. Murat beni tanıyormusun yoksa,uzun yıllarım geşti oralarda Mevlana kapıyı çıktıktan sonra tam karşı yola girdiğinde 50 mt. sola girince bir köfteci var bilirmisin