Sezon açıldı

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında mufi tarafından paylaşıldı.

1. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Sevgili arkadaşlar sezon açıldı sizden rica ediyorum , lütfen 2-2 deki kuralları okuyun ve bu kurallar dahilinde tezgahtan balık alın..

2. system41

system41 Murat

Devlet balık boyları ile kanunu çıkardı. Artık çinekop satılamayacak istesenizde yok. Bu iyi bir durum. Ama bilinçli olmak lazım alırkende küçük boylarda balıkları almamalıyızki balıkçıda alınmıyor diye avlamasın.

3. 3182

3182

ağır ceza ve yaptırım uygulanmadıktan sonra bir faydası olacağını sanmıyorum. Bakınız istanbul balık hali fiyatları . Acaba parantez içinde ince olarak belirtilmiş balıklar nasıl balıklardır?

http://application2.ibb.gov.tr/IBBWC/HalFiyatlari.aspx

Herkez ne yapılması gerektiğini biliyor aslında fakat kimse bir şey yapmıyor .

1. Marmarada Gırgır-Trol yasaklanmalı
    2. İstanbul boğazı ve çanakakkale boğazı girişleri 30 km yarıçapında kesinlikle gırgır trol yasaklanmalı.
    3. Nisan - Mayıs aylarında havyarlı balıklara uygulanan ışık ile avlanma tekniği kesinlikle yasaklanmalı.

Bütün bunların karşılığında balıkçılık ile uğraşanlara maddi yardım yapılabilir ithal balıktan ek vergi alınıp fon sağlanabilir vs.vs.

Fakat ne acıdırki bu gün bir röportaj okudum balıkçılar av yasağının kısaltılmasını istiyorlar. Yani bu günleri aratacak şeylerde olacak bekleyin görün.

Son düzenleme: 1 Eylül 2011
  4. sarızeybek

sarızeybek ilker

Favori Kamış:
    -
    inan hepsi traş olacak. ben bugün trol teknelerini ihbar ettim. sahil güvenlik gelmedi bile.. ben balık halinde bırak çinekopu defne yaprağını yüzlerce kasa tutulup satılırken gördüm. gözlerime inanamadım. kasasını 10 tl den satıyorlardı..10 tl için resmen katliam yapmışlar..bu adamlardan hç bişey olmaz...

5. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    "Yavru palamut"ta satılıyor muydu? Satılıyorduysa kasası kaçtandı?:confused: :rolleyes: