sezon sonu analizi

Konu, 'Genel Konular' kısmında Bandırmalı tarafından paylaşıldı.

1. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    karagöz (1,500gr)Kırlangıç (2kg) Minekop(3kg) Levrek (2kg)
    evet arkadaşlar deniz suyunun soğumasıyla birlikte kıyı balıklarıda daha derin sulara çekildiler yani bir anlamda kıyı sezonu kapanmak üzere (ege ve akdeniz kıyıları devam ediyordur heralde:p )geçen bir sezonun analizini yapmak gerekirse sizce bir sezon boyunca av bereketiniz nasıl geçti ;) diğer senelere göre durum farklımıydı:)

2. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    Abi benim için pek birşey fak etmedi ama
    Bandırma'da durum farklı tabiki...

Erdal ve Sen Sezonun hakkını verdiniz..

Hele Sen...

Yağmur Çamur dinlemeden dolu dolu avlandın..

Kim bilir bazılarımıza belkide hayatımızda göremeceğimiz kadar balık raporu sundun.
    Üşenmeyip paylaştın.

Son düzenleme: 25 Kasım 2007
  3. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    evet gercekten benim açımdan bu sezon bayağı bereketli geçti sayılır gittiğim avlardan nadir olarak boş döndüm desem yeridir yani deniz ana bana bu sene baya cömert davrandı inşallah gelecek sezonda bereketli avlar geçirmek nasip olur:)

4. ahmet10

ahmet10 Ahmet

Favori Kamış:
    Olta ve Sabır
    En İyi Avı:
    Henüz denizde geziyor
    Mustafa abi benim içinde geçen senelerden pek farkı yoktu bu senenin.
    Nadiren gidebildiğim avlardan her zamanki gibi bol bol iyot kokusu ve muhabbet alarak döndüm.:)

5. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    .

Abi ne demişler...

Gezen Kurt Aç Kalmaz...

6. Anlşıldıı..dostum:cool:
    balığa giittin ve boş döndün..;) neyse artık ben burada devreye devreye girecem:D yahu duurrrr..daha levrek vee taş karagüzü sezonu yeni başladı..eşkine tutmaktan bıkacazzzz..;)
    rahat bırak artık mırmır ve minekopları;) ..kancaları büyüt;) :D :D

bu hafta sis vardı yola çıkamadım..daha doığrusu yolu bulamadım..balkona çıkınca evi göremiyordum..Kıra düşmeye başladı sanırım..yeldirme mevsimiiiii;)

7. deePblue

deePblue na

içimi rahatlattın be abi..sağolasın :D:D

8. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Benim için acemiliğimi attığım güzel bir sezon oldu.Elim boş dönmedim mi tabiki döndüm.Ama oltanın denize girmesi ve o iyot kokudu her şeye deydi.Ah bi de hanıma anlatabilsem iyi olacak ama....

9. la-traviata

la-traviata Ercan Hacıoğlu

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    eşkine-mırmır-minakop
    Benim için de bu yıl ince misineli el oltasıyla küçük balık (istavrit-ispari) avcılığından 1 kademe daha büyüklerine ( eşkine - minekop kısmetse karagöz ) geçiş yılı oldu diyebilirim. Aslen daha önce de şu an mevcut bulunan takımlarıma sahiptim ama 0.12 - 0.14 misine ile yemli istavrit - ispari avcılığı bana daha cazip geliyordu. Muhtemelen toplam yakaladığım balık sayısı daha fazlaca olduğundandır. Eşkine ve lüfer tutmuşluğum da vardı ancak uzun zaman uğraşmaz, peşinde koşmazdım. Bu sene yaz başında iğne bağlamayı öğrettiğim bir arkadaşın yanımdan 500-600 gramlık bir karagözü tutmasıyla hırslandım ve 1 boy büyük balığa geçiş yapmaya niyetlendim. Şimdilik kendi çapımda başarılı oldum da diyebilirim ama şu da var ki sezonu henuz kapatmadım tahminen yılbaşı gecesi bu sezonu kapatırken 2008 sezonunu açar ve 2007 yılına ait ayrıntılı bir rapor yayınlarım....

10. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:

11. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    =surffishing;380313]Anlşıldıı..dostum
    balığa giittin ve boş döndün..;) neyse artık ben burada devreye devreye girecemyahu duurrrr..daha levrek vee taş karagüzü sezonu yeni başladı..eşkine tutmaktan bıkacazzzz..;)
    rahat bırak artık mırmır ve minekopları;) ..kancaları büyüt

bu hafta sis vardı yola çıkamadım..daha doığrusu yolu bulamadım..balkona çıkınca evi göremiyordum..Kıra düşmeye başladı sanırım..yeldirme mevsimiiiii

evet dostum mırmır ve çupra derine çekildi minokop azaldı bir iki sefer oltaya uğruyor artık takımları bakıma almanın zamanı geldi sanırım:) ben gece balıkçılığını bıraktım ;) balıklar bari gece rahat etsinler:p kanıma girme başlarım bak bidahada kimse durduramaz sonra beni:p :D :

12. Karanlıktan halamı korkuyon:cool: ..korma,korkmaaa...yanında ben olcam:p :D

esen havalarda levreği deniyelim...sabaha karşı yeldirmeyle levreğe bakarız..

keyfini bi alsan bidaha bırakmazsın;)