Saygı değer AbiLerim Sezonu Açmış BuLunmaktayım Ben; Babam ; Zafer abim ve hüseyin abimle güzel bir balık avı yapmak için yoLa Koyulduk... Yine Herzamanki gibi GüzeL Bahçedeydik tabiki balık tutmanın yanında yapmış oldugumuz mangal partisi gerçekten iyi oldu... ManGaLımızdan Ufak Kare ... Ve Herzamanki Gibi Babam... Zafer abim ... Hüseyin ... Ve HuzurLarızda Ben ... Söz konusu Balık oldumu sabah ' a kadar yakaladıgımız İstavrit Le DiL Balığıdır... Babam Ve Zafer abım hüseyin Balık Olmadıgı İçin eve gittiler.Ama ben umudu yetirmiyip dewam ettim Pazar günü 11.00 ' e Kadar... Ve BekLeyen Derviş Muradına Ermiş .... İşte Güzel Lidakim Ve İstavritim ...
Oooooooo Emrahcığım tebrikler.Ben sana birlikte gidebiliriz demiştim hiç haber vermiyorsun Güzelbahçenin neresinden avlandınız bende oradan çok avlanıyorum hatta sana tavsiye ettiğimide hatırlıyorum
saol ismail abim valla yeni baktım msj lara güzel oldu ama çok yoruldum inan sabah ' a kadar bekle bide öğleye kadar baya bi yorucu oldu ... ama dedimya bekleyen derviş muradına ermiş
walla çok hızlı gelişti ben bile anlamadım ama bi dahakine söz gidelim ama ben güzel bahçeye artık gelmem yerimi buldum kaya balıgı bile bulsam kalıcam orda