arkadaşlar aşağıdaki ürünlerden sipariş verdim. sizce nasıllar. her birinden 1 adet aldım. 6-7cm 14gr
1 ve 3 numaradakiler beğendim dostum. 1 fosforlu ve karanlık havada güzel iş yapar. 3 numara ise kırmızı-pembe çakarlı görünüyor,aydınlıkta işe yarar. Boylarına göre ağır olmaları da uzağa atış sağlar. Fiyatları da uygunsa neden olmasın.
3 sahte 36 lira diye düşünürsek neden olmasın. Hatta siparişi vermediysen kırmızı kafalıdan 1 de ben isterim.
sağolasın caner. bu limonlara saros levrekleri hayır demez. bu arada çıplak'a sürtünmüşsün bir kere. seni bırakmaz artık
HADİ İNŞALLAH. ağzın bal yesin o limonlardan bitane bende var. çok ta güzel yüzüyor kerata. bakalım yakın zamanda enler olacak. havalar bozmaya başladı. bekliyorum artık bişeyler deniz anadan
hayırlı olsun güle güle kullan kullanmadım ama resimlerde vardı bu sahteler..önceki gün pc de yüklü sahtelerden bir slayt yaptım..burda olmuyan birde sırtı siyah olanı var bu sahte nin.. videoda değişik sahteler var http://www.youtube.com/watch?v=jXnaO3swrm0