Arkadaşlar kısmetse cumartesi sabahı turna sezonu açılışı için köprüköy tarafına gidiyorum. Hazırlıklar şimdiden tamam. Bayramı bekleyen çocuklar gibiyim vallahi. Bakalım hala bıraktığım yerde bekliyorlarmı beni Gerçi sular soğuk balık yeni yumurta döktü biraz uyuşuktur ama ya kısmet deyip sallayacam oltamı. Umarım pazar gününe güzel fotolar yayınlayabilirim. Olmadı Photoshop sağ olsun (deeermişim). Canlı daha garanti olsada sahteyle turnayı kandırabilmek daha çekici geliyor bana. O yüzden at-çek at-çek
Mesut inşallah yeni sezonda 92, 102cm lik turna le rekorunu egale edersin kardeşim. Hayırlısı olsun Güzel raporlarını bekliyor olacağız
Mesut hayırlı olsun yeni sezon çok beklediniz gerçekten, bizde hasretle hikaye tadında o güzelim turnaların raporlarını bekliyoruz.
Hikayeyi yazacağım bide fotoları balıkla süsleyebelirsem tamamdır. Dedimya bu hafta için pek ümidim yok ama kısmet. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Şimdiden heyecan bastı Bu arada Barışcım sezonda bi yayına gidelim tatlısuda tatmadığım bi o zavk kaldı