yaklaşık 4 aydır,dalamamanın acısı,dersler,hava soguk,hafta sonları babamın işi çıkıyor,derken babamın bana uzun zamandır,dalışa götürücem sözünü tutup,pazar sabahı erkenden 7 de suya girdim,kumluk alanda daldıgımdam,aklım hep pisi ve kalkandaydı,bir kaç da kefal görmeyi umuyordum,ama öyle olmadı,balıklar,çok sıgdaydı,pisiler,1 m de vurulmuştur,7 mm sea master,90 lık nemrod kullanılan malzemeler,pisiler, aslında baya sıgıdaymış,4-5 m lerde çok zaman kaybettim,kıyı bulanık,açıklar görüş iyi,su sıcaklıgı 11-12 c arası,her yer, ufak ufak,kırlangıç yavrusu kaynıyordu,ama istedigim boyutta olmadıklarından,atış yapmadım,her ne hikmetse 4 ayın açlıgıyla yaptıgım,9 saatlik dalış içinde bir tane,kefal göremedim,babamda, zavallı kıbrıs takımla kefala attı,iskeleden,şansa ne gelen,ne giden,akşam bi hevesle takım hazırlamıştı,ama bana kalırsa marmarada adam akıllı balıgın,başlaması için,birkaç hafta daha gerek,resimleri çeken,kardeşim sezgine ve,tüm arkadaşlara teşekkür ederim,bol balıklı,bir sezon dilerim,saygılarımla...