sezonu geçte olsa açtım. işte kuzular...

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında yalçın1984 tarafından paylaşıldı.

1. yalçın1984

yalçın1984 fatih

Favori Kamış:
    linea effe 360cm spirit surf
    Favori Makine:
    captain troya 60 5+1 bilyalı
    arkadaşlar gece yaklaşık 3 saat yaptığım balık hazırlığı neticesinde bu sabah saat 6 gibi kendi yaptığım çaparileri suyla buluşturdum. hava çok soğuk ve su çok dalgalıydı yaklaşım 120 gr. kurşun kullanmama rağrem takım sürekli dalgalara kapılıyordu. daha sonra 150 gr. ağırlığa çıktım. iğneleri özellikle büyük kullandım mustan 1 no uzun pala çelik beyaz. yavrular kapılmasın diye. yinede 2-3 parça limit altı balık geldi 2 tanesi yüzgecinden yakalanmıştı suya bırakmamın bir anlamı yoktu diğeri suya iade edildi. ilk yaptığım çapari olması sebebi ile bir çok balık iğneleri alıp gitti en son 8 köstekli takımdan 3 köstek kalmıştı bende avı sonlandırdım benim için iyi bir av olduğunu söyleyebilirim. hepinize rast gele. işte balıklarrr...

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.

2. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    tebrikler. balıklar nerden

3. yalçın1984

yalçın1984 fatih

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    teşekkürler furkan. boğaz olduğunu söylüyim ama mera söylemiyim sonra olta atacak yer bulamam. ama şunu söylemem bir fikir verecektir size sabah ilk galataya baktım saat 6 da inanın yer bulmak o saatte bile zor. orada değildim.....:D :D :D

4. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    tamam tamam sustum ya :D abi bi gün benimde kovamda dişli olacak inanıyorum buna :D

5. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Speedmaster Game Type 2.70 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Maaşallah ne denirki bilmiyorum afiyet bal şeker olsun :)

6. yalçın1984

yalçın1984 fatih

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    inşallah furkan, emin ol çok isteyip uğraştıktan sonra oluyor. son iki gidişimde 0 balıkla dönmüştüm bu sefer kısmetim yerindeydi.

7. yalçın1984

yalçın1984 fatih

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    teşekkürler dostum, yedim afiyetle.

8. cemil sarihan

cemil sarihan cemil sarihan

Tebrikler ,maşallah diyelim....

9. yalçın1984

yalçın1984 fatih

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    teşekkürler..

10. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    İyi de bunlar olta balığı değil ki tezgah balığı

11. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    temiz is cikartmissin en ufak bir igne izi bile yok baliklarda mis gibi tebrik ederim:)

12. yalçın1984

yalçın1984 fatih

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    aşk olsun usta, balıkları sabah tuttum, görüntüleri eve gidince çektim yaklaşık 8-9 saat geçti üstünden, bu kadar basit olmamalı burada milleti karalamak. balıkları tezgahtan alırken resmimi mi çektin? bunu kanıtlamazsan gözümde sadece bir iftiracı olarak kalacaksın..... doğrusu sana cevap bile yazmazdım ama burada seningibi birçok kişi rapor veren kişileri karalayacak bilgiler yazıyor. bundan sonra rapor flan yayınlamam. ben balığa gittiğimde 0 çekmişsem yazarım daha önceki mesajlarımdada görebilirsin.

13. yalçın1984

yalçın1984 fatih

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    bir dahakine zoom yapıp çekerim çok delik görmek istiyorsan. bu nasıl bir forum anlamadım rapor yayınlayan herkes yalancı burada. 0 çektim dediğimdede yalan söylüyordum zaten 3-4 kilo balıkla gidiyordum eve.....

14. metalurjist41

metalurjist41 EMRAH

Favori Kamış:
    Ron Thompson
    Favori Makine:
    Shimano Nexave
    En İyi Avı:
    Turna, 87 cm
    Neden herkes birbirini karalama peşinde anlamadım gitti.
    Burada rapor yayınlayan herkese sahtekar yakıştırmaları son zamanlarda çok olmaya başladı.
    Bunun nedeni nedir?
    Burada herkes eğlence amaçlı zaman geçiriyor.Birbirlerinden doğru teknikleri ve avlanma şeklini öğreniyor.
    Yapacağımız yorumlara art niyetli değilde,doğrusunu öğrenmeye çalışarak yaklaşmak daha doğru olur kanaatindeyim.

Saygılarımla

15. uFuK-28

uFuK-28 Ufuk

En İyi Avı:
    72 cm levrek
    Güzel balıklar. Tezgah balığı bile olsa (ki değil) güzeller hem bu balıklar paraylan alınmazki alınsa yenmez çok pahalılar. Ben size mera vereyim :) 35 sene evvel Yedikule Samatya arası kıyıdan bayağı tutulurdu hatta kovalarlan zoka ile. Şimdiki halini bilmem tutmaya müsait yer varmıdır ama deneyin derim. Ulaşım basit TREN :))

16. afacan

afacan engin aksakal

En İyi Avı:
    Yeni geldim daha Siftah yok

Sevgili ARET kardeşim ALLAHAŞKINA bana söyleyebilirmisin bunların TEZGAH balıgı oldugunu nasıl anladın.Anlat ki bizde bilip ona göre yorum yapalım.Ama benim şahsi kanaatim seninle aynı yönde degil.Tahminlerini kullanarak raporu kötüleme bence

17. turackiran

turackiran TURAÇ KIRAN

kardeş nerden anladın söle bizde bilelim

18. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Arkadaşlar ben gördüğümü söylüyorum, bu resimdeki balıklar tezgah balığı değilse ben bu işi bırakırım. Balıklar kasalanmış, karınları ezilmiş, her tarafları deforme olmuş, pulları dökülmüş, gözleri kaymış, kendilerini salmışlar. Birkaç saatlik olta balığı böyle mi olur yahu. Tebrikler çok iyi av yapmışsın dersem samimiyetsiz olurum.

19. uFuK-28

uFuK-28 Ufuk

En İyi Avı:
    72 cm levrek
    Aret farz edelim öyle ( belkide öyledir ) çok önemlimi maksat birazda neşe olsun. Aslında kimin ne tuttuğu başkası için çokmu önemli bence değil. Bende iyi yada kötü balıkçıyım kendimce ama korkudan buraya birşey yazamıyorum yani av raporum altında. Burası sanal alem tabiki bazı hielkarlıklar olabilir ama olsun neremiz düzgünki bir bakalım toplumca kendimize. Konuyu açan arkadaşım Fatih yazımda sana kesinliklen lat atma durumu gibi birşey yok sakın alınmayasın.

20. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Ufuk abi tabii ki kimin ne tuttuğu önemli değil de, insanlar heveslenerek 1 no Mustad iğneden çinekop çaparisi bağlayıp sabahın 6'sında Boğaz'a çapari yapmaya gitmesinler, benim için önemli olan bu. Saygılar.