evet arkadaşlar yunus ve ben dede bu akşam çınekopa gittik ve yakaladık takım mantarlı dip oltası yem istavrit fleto kurşun 100 130 gr
Nihayet, geldi demek. Hayırlı olsun. Tadında avlarınızın devamını dilerim. Yunus'a da selamlar. Selamlar, iyi geceler.
Tebrikler. Bereketli geçecek bir sezonumu haber veriyor acaba bu çinolar bize! Avlarınız hep bol ve bereketli olur inşallah!
Murat öncelikle teşekkürler. Kuyruklara gelince; tek kova ve çok balık tutarız beklentisi ile kuyrukları kestim. az balık olunca da kemal abi de kaldı
ellerinize sağlık artık bir şeyler hareket etmeye başladı dicem ama daha anamaçanın geriye dönmesine zaman var geride kalanlarda süpriz yapmış
geliyorum azkaldı bekle beni istanbulllllllllll ege bize göre degil nevarsa bogazda var vallahiii geliyorum bekle beni istanbulllllllllllllllllllllllllllll
Tebrikler balıklar harika görünüyor. Yakın zamandan boğazdan gelen en güzel haber (her nekadar boğaz lafı geçmesede)
Kemal Bey Tebrikler.. Yunus sana da tebrikler.. Tekirdağ tarafında da levrek başlamış.. Çinekop mu, Levrek mi işte esas soru bu..
tebrikler kemal abi, ve tabiki yunus bu mevsimde çinekop ! maşallahın var dogrusu desene sezonda şov yapacaksın balıkları akşam suyunamı , gecemi aldınız acaba ?
Bir dakika arkadaşlar ne oluyoruz bakalım. çinekoplar sarıkanatlar. Her türlü techızat takım taklavat hazır zaten bi ışık beklıyoruz yapmayın böyle ama bakın kotu oluyorum... Tebrikler Üstadıma yakışır...