1 adet seaspin mul 2 adet shimano spindrift 05j "biri Çağrının hihi " 1 adet shimano spindrift 13j Arc sistem gerçekten harika elinize aldığınızda dahi farkını hissettiriyor kullanım sonrası deneyimlerimi de paylaşacağım. Kesinlikle verilen parayı hakedecek işcilik ve teknolojisi mevcut bunu ava yansıtacağınada olan güvvenim tam seaspin için söylediklerim bu sahte içinde geçerli merada balık varsa ve bu sahte balık almazsa ben balıkçılığı bırakırım hihi Diğer renklerinden de ilerleyen zamanlarda mutlaka edineceğim. Sözü daha fazla uzatmıyım işte canlılar hihi shimano spindrift 05j shimano spindrift 13j İşte bu aslanlarla birlikte ilk 11 tamamlanmış oldu bu kadro şampiyonlar liginde final oynar hihi reeling
Hayırlı olsun.. Insallah bahtları acık olur. Bir kor kayaya saplanıp kalmazlar Bu kadronun en az yarısı bende var. tekneyle yeniciftlikte dort donuyorum ama, daha skor yok İnsallah olur diye ugrasmaya devam..
Teşekkürler. Takılada bilir kısmet o yüzden kadroyu geniş tutmaya çalıştım zaten.Skora gelince şuana kadar maxrap ve seaspinler iyi çalıştı shimanonun onlardan geri kalmayacağını umuyorum. Ben kıyıdan avlanıyorum yeniçiflikte bu ara uzun olta yapan çok balık alındığınıda biliyorum sizederastgelir inşallah:thumb:
Teşekkürler Orhan abi. Biraz işin latifesi yukarda yazdıklarım benimkisi artık kara sevda her sahte yeni bir heyecan yaratıyor ilk severki sevinç ve şevkle alıyorum her sahteyi. Yoksa her sahte balık alır ve hepsi kendince güzeldir.
Kadronun, yeni yıldızlarla çok daha zengin olduğu kesin.:thumb: :thumb: O branşta olmasamda, taraftar görevini üstlenirim. Kısmetiniz bol olsun.reeling reeling Bu arada yedek kulübesi boş kalmış.hihi hihi
Bu da güzel hobimizin olmazsa olmazlarından, ben de her sahtenin hepimize heyecan verdiğini söyleyebilirim, haklısın, sevgiler.
Teşekkürler Recep abi yakında eklerim onlarıda Teşekkürler Tevfik Abi. Senin gibi bir taraftarımızın olması bizim için büyük onur Yedek kulübeside sağlam aslında onlar arabada duruyor su üstü sahtelerim rover 98 serisi ha 16 == gr13==gr15==gr17 ve river poperlar onlarında fotolarını eklerimreeling
Teşekkürler hepimize güzel avlar rastgelsin. Seaspinleri alırken inceçizgideki Selçuk beyin özellikle tavsiye ettiği sahtelerdi henüz siteye koymamışlardı. Kırmızı ve pembe olanı özellikle tavsiye ediyordu. Bende elimde eksik tek renk olan kırmızı ve pembe tonlarını almaya karar verdim. Bu sahtenin seçimi ise arc sistem olması 11 cm 33 gr olması ve genelde avlakta rüzgarın tersten esmesinden dolayı.
hayırlı olsun selçuk bey. Shimanoların iş yaparda bizde ümitleniriz umarım.Açıkcası ben iş yapacağını düşünüyorum..İyi avlar..
Teşekkürler. İnşallah bakalım bizde oyle olmasını umuyoruz ama duruşu dahi bir başka sahtelerin iş yapacaktır mutlakareeling
Sevgili Selçuk Sahtelerinin hepsi has ve yedek kadrosu ile göz alıcı ve işlevsel. Avatarındaki levreğin yanısıra yeni güzelleride yakalayacaklardır. Son aldığın Shimanolar yeni ürünler olsada,bu konuda bilgi sahibi olanları hemen cezbetmiş ve bence iyi netice verecek sahtelerdir. Özellikle penbe rengin öne çıkacağını umuyorum. Güle,güle kullan Sevgimle kal
Değerli görüş ve yorumların için teşekkürler Vadat Abi.Shimano balık malzemeleri konusunda kendini kanıtlamış birmarka ben en çokta spinning avcılığında başarılı görüyorum. Sizinde bahsettiğiniz üzere bu sahteler yeni seri ürünler bir çok test ve deneme sonucu üretildikleri belli ve bunuda ava yansıtacakları kanatindeyim. Sağlıklı ve sıhatli günler dilerim.