kamışın fotosunu bulamadım balzer texkev carbon 3.35cmlik makina ve kamış hakkında bilgisi yada kullanan varsa yorumlarını beklerim beklemeli avda kullanacagım ....hooked yorumlarını bekliyorum...
shakespeare amerikan markasidir japonyada imalat yaptirmis oldugunu hiç duymamistim. eminmisiniz japon uretimi olduguna?
bakalım abi kullanıcılarından yorum almak için koydun foruma avda belli eder kendini ama sabırsızlık işte =)
Ben kullanıcısı değilim; ancak bir abimizde bu makinanın 2 boyu var; daha evvelden de biraz bilirim zaten... Ayrıca bu markanın çok daha basit modelini kullanmıştım zamanında; biraz kıyaslama yapılabiliyor tabii... Anılan marka Amerikan menşeli idi ama zaman içerisinden pekçok el değiştirdi sanıyorum... 1970'lerde hep Japon üretimi idi... İlk kamışım bu markanın Alpha 1100-300 modeli idi; basit makinayı da bu kamış ile almıştım; ikisi de Japon üretimi idi sanıyorum... Şimdi muhtemelen Çin'de üretiliyordur aynı marka... Belki sağda solda üretilen ürünleri de mevcuttur...
abi foto bana ait değil fotosunu çekmedim telefonum kamerası iyi değil ama benim elimdeki daha temiz netten buldum fotoları heyecanlandım nostalji bişi merak ediyorum avda nasıl diye...
yaziktir boyle makinalari sahile goturmeye koleksyonluk makinalar bunlar. bir 10 sene sonra fiyatlari uçuk kaçik noktalara gelir zannedersem
Yahu 42 yıldır pek birşey değişmemiş gibi makinelerde çevirip çevirip yeni model diye çıkartıyorlar Sağlam mı peki bu? şimdikilere her haliyle taş çıkartır eminim..
Bildiğim kadarıyla taş gibi bir makina; zamanına göre de oldukça ileride ve konforlu bir makina... Bu da benim zamanında kullanmış olduğum makina (fotoğraf alıntıdır) bununla kofana çekebildiğime göre o makina haydi haydi yapar pekçok işi...
bu makinada çok güzel gözüküyor bakalım havalar ısınsın sezona uygun bir şekilde av yapmayı düşünüyorum güzel bir av raporunda belirtirim ama şimdiden heyecan meraklandım =)
evet şimdiki makinaların malzemesine taç çıkartır makina kasası gerçekden çok sağlam içindeki parçalarda öyle tahmin ediyorum ama 1970 yılında üretildiği konusunda kesin bilgiye sahip değilim nette öyle yazıyordu bakalım forumda üstadlardan gören kullanan vardır belki sağolun yorum için...hooked
evet şimdiki makinaların malzemesine taç çıkartır makina kasası gerçekden çok sağlam içindeki parçalarda öyle tahmin ediyorum ama 1970 yılında üretildiği konusunda kesin bilgiye sahip değilim nette öyle yazıyordu bakalım forumda üstadlardan gören kullanan vardır belki sağolun yorum için...