260 kolobri ızgara ahşap tabanlı botum var. shakespeare 44 LB motor düşünüyorum. Bu akülü motor hakkında bilgisi olan varmı ? Sitede akülü motorlar hakkında bir çok konu var ama shakespeare markadan bahsedilmemiş. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum.. Kullanan varmı ?
Nabıyosun abi bende çok kararsız kaldım. Bu bahsettiğim motorda arkadaşımda var uygun fiyata vericek cazip geldi o yüzden. Fiber 4.20 teknede kullanıyorlarmış 4 kişi biraz yavaş olsada 2 saat kesintisiz götürüyormuş. Şimdi bendeki bot 260 21kg civarlarında arada büyük bi fark var. Hem performans hemde gidiş zamanını artırır diye düşündüm ama dediğim gibi kararsızım. shakespeare 44 lbs kullanlar vardır muhakkak bakalım yorumlar nasıl olucak. Olmazsa daha yüksek güçte bi motor alıcam. Bu sene bir kaç av yapmalıyım
merhabalar ben 54 lbs lik motoru 310 fiber tabanlı botta kullanıyorum.....botum zaten 60 kilonun üzerinde birde ben tekerlek takmak için delik açmıştım arkasına, oradanda çift kat fiberin arasına su girince sanırım 100 kiloya yakın bir ağırlığı oldu.....3 yetişkin ve üç çocuk, bazen ben ve iki çocuk, bazende tek başıma keyifli sayılabilecek seyirler yaptım denizde.....hatta hava patladığı zaman bile çıktım, sorun olmadı.....15 bg lik benzinli motorumu hiç indirmedim suya ihtiyaç hissetmedim.....sezonuda halen kapatmadım, hemen hergün çıkıyorum.....kıyı şeridinde insanlar şaşkın gözlerle bakıyorlar, ona yakın insan çevirip nasıl bişey olduğunu incelediler, kaça aldığımı sordular seneye sanırım akülü motor sayısı artacak bizim yazlık civarında sözün özü, 44 lbs bahsettiğiniz bota yeter inancındayım.....denizde kullanacaksanız her kullanım sonrası tatlı suyla yıkayıp iyice kurulayın.....şimdiden hayırlı olsun.....
tabii hemen uyarmazsam kendimi suçlu hissederim, siz siz olun diil elektrikli motorla, benzinli motorla bile çıkmayın hava patladığı zaman.....ben sadece deneme amaçlı, siteden güçlü motorlu komşularımız gözeiminde bir çıkıverdim sadece.....elektrikli motoru limitlerinde kullanır, önleminizi alırsanız gerçek bir keyif makinasıdır; ama asla macera aramayın..... vede en son eklemek istediğim bir noktada, bu sezon bu gezileri benzinli ile yapmış olsaydım 1500 lira civarı bir benzin masrafım olmuş olacaktı bunuda gözardı etmemek lazım