shakespeare economy kamış

Konu, 'Kamışlar' kısmında 35Tur tarafından paylaşıldı.

1. 35Tur

35Tur Melih

Öncelikle herkese rastgele, balık tutmaya ortaokul yıllarında başlamıştım. Dayımın bana verdiği kullanmadığı olta ile, daha sonraları zaman geçti ve geçenlerde tekrar balığa gittim. İçimde yine olta ile balık avlama zevki doğdu ve gerçekten hobi olarak yapılabilecek bir uğraş olduğunu gördüm.

Yalnız karşılaştığım bir sıkıntı şu elimde sheakespeare 2.10 kamış var üzerinde daha önceleri anlamadığım şu yazılar yazıyor. Action 8-10/20 ben bu kamışı dip oltası olarak kullandım ve 75 gr kurşun attım.

Yalnız forumda okuduğum üzere bu kamışla en fazla 20 gr atmak gerekiyor. Küçükken ağır kurşun taktığımda misina gider iken ağırlık misinadan kopup gidiyordu (problem bağlantıdanda olabilir) fakat ben o zamanlar kalın misina aldım kopmasın diye, fakat geçenlerde balık tutmaya gittiğimde karşılaştığım sıkıntı misinamın çok kalınlığından makinadan boşalarak birbirine dolanıyor ve sağlıklı atış yapamıyorum.

Atışlarımda misinanın dolanması kalın misinam olmasından dolayı mı yoksa fazla ağırlık kullanmamdan dolayı mı?.

Ayrıca kamışı at çek'te kullanırsam mı daha fazla verim alabilirim. Üzerine takacağım sahte yemler ile.. Ayrıca makinemde küçük sizce kaçlık misina kullanmalıyım. Yardım ederseniz sevinirim çok teşekkürler.

2. 35Tur

35Tur Melih