http://www.balikavi.net/forum/archive/index.php/t-22292.html Burada belki yaralanacagın bilgi bulabilirsin.
............disliyi sanayide kaynakla tamir ettirebilirsiniz, yenisi bulamazsiniz cunku eski uretim, sifirdan yaptirtmak cok maliyetli olur kalip ucreti yuzunden.......kolunu ebay'e girip bakin, kol girisini mm olacak olcup ebay de ki saticilara mesaj atin bu olculerde herhangi bir makinenin koluda uyar ama ilk shakespare markasinin kollarina bakin, hepsini gormek icin reel handle yazmaniz yeterli basina marka adi yazarsaniz o markaya ait kollar cikar.
makinen cok eski ve bir o kadarda saglam bir makine bunların hurdaları karakoyde bircok malzemecide var ben görmüştüm git arastır bence.. iyi forumlar.
aynı makine bendede var. shakespeare'in efsane makinelerinden biridir bence. en çok kullandığım makinedir. babam fi tarihinde almış ama yeni makinelere 1000 basar. çekemeyeceği balık yoktur sanırım. beni hiç yarı yolda bırakmadı. ben her türlü avda kullanıyorum. at çekte, beklemelide, sazanda, turnada. üzerinde en ufak bir çiziği bile yok sıfırdan farksız. seninki çoooookkk yıpranmış. istersen fotolarını yükleyebilirim.
bendede var bu makıneden ama kou yok balıkesirde bulamadım ..bulabılecek arkadaslar bana mesaj atabılırmı
özelden sana cep no gönderiyorum o arkadaşta her türlü parça tamir işleri yapıyor hatta torna makinesi ile dişlileri bile yapıyor. Görüş, fiyat almadan makineyi verme ama pazarlık yap.
Shakespeare firebird 070 Murat bey merhaba, aradan bayağı zaman geçmiş, mesajı yeni gördüm. Bu cep numarasını benimle de paylaşır mısınız? Teşekkür ederim.