tüm dostlara merhaba , kırmızı olan shakespeare firebird üm için tel bulamıyorum. gösterdiğim yerlerde kimi makineyi aşağılıyor , kimi süper makine ama tel bulamazsın diyor , bana yardımcı olabilecek kimse var mı acaba?
abi istanbulun neresindesin eğer ümraniye civarındaysan bulabileceğin bir yer biliyorum galiba. benim sürekli alış veriş yaptığım mağaza adamlar bu işde süper... istersen oraya yönlen.istersen özelden adresini atarım sana...
çok iyi makina ama biraz ağır ve eski model bir makina. at çek işine yaramaz ama beklemeli avlarda çok iyi iş görür. tel dediğiniz ne teli (geri dönüşü engelleyen tel ise) bulmanız imkansız yaycılara gidip yaptırabilir ve ya kendiniz yapabilrisiniz
Kurtuluş merhaba , sahraicedid deyim ama arabam var sorun olmaz. bana adres verebilirsen harika olur.... tekrar teşekkürler.
Ozan haklısın aslında boğazda çok yorucu bir makine ama dediğin gibi beklemelide süperdir... Teşekkürler.
İri bir balık (5kg ve üstü) oltana takılırsa elinin altında olmasını isteyeceğin bir makinedir. Ama ufak balık avlarında ağırlığı nedeniyle yorar. Ben eski bir makinemin telini benzer şekilde bulamadım. Çelik gömlek askılarının telini kullanarak işimi görecek bir tel yapmıştım. Dikkatle kıvırarak sağlam bir pense ve keskiyle yapabilirsin . Pense kullanırken teli bir beze sarki tel zedelenmesin.
polanya pazarında veya karaköyde köprüden çıkınca hemen soldaki sokağın başındaki malzemecide belki bulunabilir benim uzun yıllar kullandığım ve çok sevdiğim bir motordur
Kurtuluş , bana özelden adresi atabilir misin? yarın yola çıkacağım , Ören'e , makinesiz kalmayayım... Teşekkürler.
gazaltı kaynak teli diye bir şey var , o mu? http://images.google.com.tr/images?um=1&hl=tr&q=Tozaltı+kaynak+teli