shakespeare kaliteli bir markadır.her marka gibi fiyatı uygun moldelleri vardır.güvenerek kullanabilirsiniz.
benim 15 yıldırbir shaksper kullandığım makinam var eskitemedim çok sağlam olduğunu söyliyebilirim onun üstüne 4 makinamı eskittim tavsiye edebilirim sevgilerimle
iyi markaların arasındadır. Japon malıdır fakat Kore'de üretime başladılar. Bir gün boğazda balık tutarken yanımdaki kişi, ''arkadaş bu Japon üretimi ne zaman aldın'' dedi. Hemen farkediliyor yani.
1995 yazında 120 USD. vererek aldığım ve bugüne kadar oldukça hoyrat kullandığım ve ancak bir yada iki kere bakım yaptığım Shakespeare Sigma makinem bu gidişle torunlarıma bile balık avlatacak gibi gözüküyor. Gözünü kapa al derim.
Yıllar önce aldığım ve kullandığım fire s 70 modeli var traktör gibi bir makina eskitemedim daha yenilerini bilmem
Shakespeare hakkında yorumlar Merhaba arkadaşlar Shekespeare U.S.A olup kalitesi çok yüksek tutulan ürünleriyle gercekten çok ii bi yer sahip oldu türkiyede Skeaspeare Medalist , Mach 3 modellerini gercekten şiddetle tavsıye ederım. Benim arkadaslarım ve ben medalist kullanıoruz çok memnunuz. Skeaspeare ürünlerinide Güderoglu marin'de çok ucuza bulabılırsınız. izmirde konakta dukkanları war biz ordan aldık ve pıyasaya gore haddınden fazla ucuza bulduk. internetten almak isterseniz firmanın online alısverıs sıtesı www.hepsidenizde.com biz cok memnunuz bi sorun cıkartmıolar
Bir kamış satışına daha katkım olur mu diye ne imla kalmış ve dilbilgisi, ne de anlam. Türkçe dersinden sınıfta kaldın kardeşlik, kusura bakma.
Iyi Aksamlar, Shakespeare Makinalar Ikyte Ayrilir Birincisi Herkeseye Gore Ikincisi Ustalar Icin Yani Eger Fazla Para Odemek Istemiyorsan Ingiltereden 20 Sterline Alacagin Makina Sana Yeterde Artarda Ama Iyi Bir Shakesopeare Makina Bakiyorsan Ozaman 40seterlinden Baslar, Bir Abimiz Yazmis Shaklespeare Sigma Amerikadan Almis O Makinalar Hala Cok Kaliteli Ve Degerli, Ben Bu Nete Bugun Uye Oldum Ama Kasmislar Ve Makinalar Hakkinda Ve Parca Konularinda Yardima Ihtiyaci Olan Butun Balikciarkadaslarimiz Bana Face Booktan Nihat Atabey, Yada All About Angling'den Ulasabilirle
shakesperae selam, shakespeare çok kalitel bir makinadır, kamışıda öyle. babamın 15 yıl önce aldığı firebird 50 makine ve iki parçalı shakespeare kamışı hala kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. arkadaşımda shimano makine var ve sürekli birlikte turna avına gideriz. aynı kilodaki turna balığını benim makina tereyağından kıl çeker gibi alırken shimano'nun her yerinden ses geliyor. geçen ay ebaydan shakespeare Deceiver 1035 modelini sipariş ettim ve 10 gün içersinde geldi. 10 bilyeli aliminyum kafalı 6.2.1 dönüş oranlı çok estetik ve bir o kadarda sağlam bir makine. havaların kötü olması ve en son yakaladığım balıkta havyar çıkması nedeniyle bu aralar balığa gitmiyorum ama makineyi denemek için geçen hafta balığa gittim ve 4 kg lık turnayı çektiğimi bile hissetmedim. makinanın bana toplam maliyeti sadece 78 TL oldu. Ankarada bu ayarda makinalar için deli paralar istiyorlar. makine alacak arkadaşlar önce ebay'a bir bakın derim.
geçmis zamanin iyi makinlarindan ve kamislarindan. amerikan mali ( herhalde artik çinde uretiliyordur ) bir kaç tane efsane olmus kamis ve makineleri var. saglam kullanisli urunlerdi. ozellikle ismini cismini çesidini su an hatirlayamadigim deri serit kaplama sapli siyah kamislarini sahillerde çok goruyorduk. deri seritlerin uzerinde sari ile yaldizli shakespeare yazardi.tabi geçmis zaman olur ki. Aktuel urun yelpazelerinin diger markalara oranla geri ve hantal kaldigi kanaatindeyim.
shakespeare Deceiver 1035 modelini bilmiyorum fakat, shakespeare 2037-080 modelini kullanmış biri olarak,tecrübelerimi belirtmek istiyorum. 150/250 gram kurşunlarla hem kıyıdan hemde tekneden kullandım, kesinlikle 1 istavrit bile yakalasanız istemeden hissediyorsunuz, ve makina kolu resmen dönmek istemiyor, o nedenle ağır kurşun kullanacak arkadaşlara SHAKESPEARE 2037-080 TIDEWATER XD modelini tavsiye etmiyorum. lafım kesinlikle shakespeare Deceiver 1035 modelne değil, ürününüzü iyi günlerde güle güle kullanın,
deceiver 1035 modeli Türkiyede yok. ben bu makineyi alırken shakespeare'in kendi resmi sitesine baktım ordan beğendim be görmeden ebaydan sipariş ettim. çok fazla kullanmadım malum havalar soğuk gidiyo. ama deneme amaçlı gittiğim balık avında 4 kg lık bir turnada hiç zorlanmadım. daha büyük balıklarda ne olur onu ilerde göreceğiz inşallah. ben makineyi ebaydan 78 TL ye aldım. bu özellikteki bir makineyi Türkiye'de bu fiyata almak imkansız. makine alacak arkadaşlar önce ebay'ya bir bakın derim
bilinçli bir makina alıyorsanız tabiki fiyat, performans değerlendirmesi hepimiz yaparız, başka amaçlarda bir çok ürün satın almış biri olarak bilinçli alınan ürünlerde herkez bütçesine göre hareket etmelidir, ama bilmediğiniz bir ürünü teknik değerlerine göre bence ucuzda olsa yurt dışından almasınlar, 20-30.tl fazla olsun TR den olsun, ihtiyaçlarımı ve beklentilerimi anlattım shekespeare 2037-080 modelini bana tedarikçi firma tavsiye etti ve bahsettiği gibi çıkmadı, durumu gittim anlattım, firma yetkilisi sözünün arkasında durdu ve makinayı değiştirdi. ebaydan ayıplı mal haricinde kesinlikle bu durumu lehinize çeviremezsiniz.