Arkadaşlar merhabalar Uzun araştırma ve tabiki bütçe yeterliliğime göre bir karar verdim ve bu makinayı aldım. Makinam bugün geldi. Gerçekten çok güzel, çok yakışıklı bir alet. Küçücük olmasına rağmen gayet güven veriyor. Bir iki bilya takviyesinden sonra çok daha güzel olacak. Almak isteyenlere gözüm kapallı tavsiye ederim. Elimden geldiğince birkaç bilgi eklemeye çalıştım. Belki almayı düşünenlere yardımı olur. Devir : 6.0.1 Minimum drag gücü : 34.3N/3.5kg Maximum drag gücü : 88.2N/9.0kg Ağırlık: 235g Makara boyutu (diameter/stroke) : 46.5mm/14.5mm Nylon misina kapasitesi(No.-m) : 2.5-180, 3-150, 4-100 Frollo misina kapasitesi(No.-m) : 2.5-160, 3-130, 4-100 PE misina kapasitesi(No.-m) : 1-400, 1.5-270, 2-180 Her kol turunda sarılan misina : 88cm Kol uzunluğu : 55mm Bilya sayısı(S A-RB/roller) : 5/1 X-SHIP AR-C SPOOL CI4 + S A-RB Easy Maintenance Aero Wrap Saltwater OK Tuzlu suda kullanılabilir Shower OK Kullandıktan sonra yıkayabilirsiniz.
Murat bey, Ultegra, benim de bir süredir bakındığım bir makina. Fotolardan anlamadığım şey; bu makina at-çek için mi surf için mi? Mümkünse elinizde iken bir foto yayınlar mısınız. Hayırlı olsun bu arada
Arkadaşlar ülkemizde satışı olmayan bu makinenin abileri ile karıştırılma ihtimaline karşı birkaç resim daha eklemek istedim. Üzerine Rapala marka 15lb yeşil braid misina ile önüne leader bağladım. Yarın Tekirdağ yolcusuyum
murat bey hayırlı olsun yeni makinanız... gümrükte sıkıntı oldumu.... 100$ üzeri alışverişlerde gümrük vergisi uygulanıyormuş galiba... güle güle kullanın, 10 numara makina...
Murat selamlar, sen yilanin basisin Durduk yere bu konuyu actin, Aldiysan aldin ne yapalim yani Hic yokdan durduk yere kasinti yapiyorsun insanlardahihi hihi En sonunda forumlardan uyeligimi silecegim:laughing:
Merhabalar arkadaşlar; Haftasonu ufak bir kaçamakla makinayı deneme fırsatı buldum. Hernekadar balık alamasamda kesinlikle geçirdiğim zamandan çok keyif aldığımı söyleyebilirim. Çok hafif, çok yumuşak ve şaşırtıcı şekilde sessiz bir makina. Şimdi ilk upgrade için sipariş ettiğim Basszone kol topuzunu bekliyorum. İki adet karbon drag contası ve iki adet paslanmaz rulmanı ile gelecek. Montajından sonra 5+1 olan makina 7+1 olacak.
Teşekkür ederim, inşallah sizlerede kısmet olur. Forumlar sayesinde Tekirdağ'dan çok arkadaşım oldu. Tabiki bende isterim beraber av yapmak. Alper müdürüm ile haberleşiyoruz sürekli. Haftasonuna bir plan yapabiliriz. Ben zaten gelicem muhtemelen o tarafa bir aksilik olmazsa.
Yapma yapma yapma Soğukta tutamazsın makinayı,çeviremezsin kolu Durduk yere masrafa sokacaksın şimdi beni de Güle güle kullan, son halini merakla bekliyorum.
Gerek yok hocam okadar para verme. Gel sanada bundan alalım. İlla onu alacaksan mutlaka bana haber ver.