Shimano 2014

Konu, 'Makineler' kısmında Zıpkıncı İbo tarafından paylaşıldı.

1. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
  2. antares

antares ahmet

En İyi Avı:
    lepistes
    Teşekkürler paylaşım için

3. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    Bu sene kafamda yeni bir 3000'lik makine sabitledim. Exage 4000 fc'den memnunum. Yeni exage fd'de hoşuma gidiyor ama bir tarafımda yeni technium diyor bilemedim... :)

Paylaşım için teşekkürler İbrahim abi... :)

4. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Rica ederim arkadaşlar. :)

Yeni bir Shimano - Daiwa kapışması başlatmak gibi olmasın ama... hihi Exceler X 3000'e ne dersin Fatih? :p hihi :thumb:

http://www.avmarketi.com/asp/product/145310/Daiwa-Exceler-X-3000-makine

En keyifle kullandığım iki spin makaradan biridir. Diğeri ise Sahara 3000 FD. :)

Gerçi Türkiye fiyatları hayli yüksekmiş. :eek:

5. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Kataloglar, kataloglar ve kataloglar. :thumb:

Her biri için ayrı ayrı emekler vermiş, araştırmış ve paylaşmışsın. :thumb:

Emeğin ve paylaşımcı davranışın için sonsuz teşekkürler; İbocan kardeşim. :thumb:

6. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    hiç bir zaman Shimano-Daiwa kapismasi olmaz Ibrahim abi. esyanin tabiatina aykiri bikere. olsa olsa Daiwa-Shimano kapismasi olur hihi hihi

7. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Deplasman galibiyetlerinin tadına da doyum olmaz. :thumb: :D hihi :laughing:

8. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Tevfik abi deplasman diyince aklima geldi de gülüyorum yine. yahu ronaldinho transferi sabit hatli cep telefonunda takilmis galiba :D
    hürriyette okudum pek üzüldüm :) 10 maddelik bir liste yazmislar akil alacak gibi degil :D

biri yorum yazmis "agiz ölçünü de ver de o ebat lahmacun yaptirsinlar" diye :D :D :D

9. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    hihi
    Roy kardeşim, sizin hatlar nasıldır bilemem ama, bizde sabit hatlı cep telefonu şebekesi henüz yok. :confused: :D Bizler, sabit hat diye halaaaaaaa ev telefonlarını kullanırız. :D Dolayısıyla, transfer olayının takılması...................:confused::confused: Bizim basın çok sever böyle asparagası.:D

Lahmacunu acılımı istiyormuş ? Tabii sonrası da var.:confused::confused: Acı yakar orasını, burasını. hihi

10. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    kulüp tarafından ödenecek ve kendisine tahsis edilecek bir sabit, bir cep telefonu

Allahtan olmayacak bise istememis ben öyle sanmistim :) bir sabit ve ayriyetten bir de cep telefonu istiyormus bababa :D

performans arttirici olarak bol acili olmasinda fayda var Tevfik abi. yandim anammm diye kosup durur artik :D

yahu 6 milyon euro alican iste ne gerek var böyle abuk sabuk isteklere :) aslinda alemci fernandez de bizde deseler hiç düsünmez. bu da saglam alemci. ama iyi topcu namissiz :)

11. Kerem ŞİŞMAN

Kerem ŞİŞMAN Kerem Şişman

Ultegra Ci4+ 14000 XSB modelini 2014 kataloğundan inceleme fırsatı buldum henüz yeni bir makara boğazda avlanmak içinde yeterli gibi geldi lakin sizlerin bilgisine başvurmadan almak istemedim.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

12. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Güzel muhabbet olmuş, :) Tevfik ağabey ve Roy sağolsun :) ... geriden takip ediyoruz böyle mecburen. :eek:

Ne Fenerliyiz ne de Cimbomlu, varsa yoksa Ankaragücü hesabı... :) ben de diyorum ki Penn'ciyiz Penn'ci... :)

Son model bebekler:

http://www.basstastic.co.uk/penn-conflict-reel==-new-2014-6044-p.asp

http://www.ebay.co.uk/itm/Penn-Purs...ure_Fishing_Reels_JN&var=&hash=item53ff402ade

http://www.basstastic.co.uk/penn-535-mag-2-multiplier==-new-2014-6003-p.asp

http://www.basstastic.co.uk/penn-143-c.asp

13. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
  14. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Dağarcığında ki bigiler, bir çoğumuza nal toplatır; İbocan kardeşim. :thumb:

Ben Roy kardeşime diyorum ki, Beşiktaş, o zatı muhteremi, her zaman evire çevire döver. :confused: hihi

15. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    İbrahim abi yukarı bir cevap daha yazmışsın yeni gördüm. :)

Düşünürken Daiwa modellerini de araştırdım, sabit bir markaya takılmış değilim ama geçen hafta bilgi ve tecrübelerine güvendiğim bir abimizle sohbet esnasında 1 sene kadar önce aldığı Daiwa luvias' ta hem sıkıntı yaşadığını, hem de elinde ki Shimano'larda ki performansı alamadığından bahsetti.

Bu sohbet beni biraz itmedi desem yalan olmaz, Exage 3000 sfd'yi görene kadar Technium'da kararlıydım. Şimdi 2 güzel arasında gelip gidiyorum. :)

Fiyat ve özellik olarak Technium tabi ki diğeriyle kıyaslanamaz ama Sienna'nın bu sene ki performansını düşünürsek Exage' de turna avında yetip artar gibi geliyor. Kararsız kaldım... :)